15
Vlooienzaad Appelsmaak 5kg
Vlooienzaad Appelsmaak 5kg
Vlooienzaad Appelsmaak 5kg
Vlooienzaad Appelsmaak 5kg in de groep Voedingssupplement / Voedingssupplement paard / Maag & Spijsvertering bij Equinest (0997)

Eclipse Biofarmab

Vlooienzaad Appelsmaak 5kg

Vlozaad in een zak van 5 kg met appelsmaak - voor kieskeurige paarden.Lees meer

€53.99 / €45.89
 
Voeg toe aan winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • "> 2,8 %
  Råprotein 2,8 %
  RåproteinLederen bit van Trust Equestrian met vaste ringen. De kern is gemaakt van duurzaam nylon, wat de bit flexibeler maakt dan een met een metalen kern. Het leder wordt zachter bij contact met het speeksel van het paard, iets waar veel paarden van genieten en waardoor ze de bit sneller accepteren. Moet voor het eerste gebruik worden ingevet met plantaardige olie en regelmatig op dezelfde manier worden behandeld voor een langere levensduur. 0646 Text "">Finns även i 400g-förpackning

  Dosering
  1-2 dosmått dagligen, blandas ordentligt i fodret. 
  1 dosmått = 10g vilket ger 2.9g magnesium och 0.11g fosfor
  1.5kg räcker då till cirka 75-150 dagar beroende på dos.

  Sammansättning BioMagnesium
  Magnesiumoxid, magnesiumfosfat, magnesiumkelat.

   

   

  Art.nr:
  0997
 • Over het Merk
 • Al meer dan 35 jaar heeft Eclipse Biofarmab verschillende soorten voedingssupplementen geproduceerd en ontwikkeld, altijd met de focus op paarden. Dit heeft geleid tot hun leidende positie in Scandinavië en leveren ze nu aan meer dan 20 landen wereldwijd. Diepgaande kennis, uitgebreide tests en grote nauwkeurigheid zijn de succesfactoren die Eclipse Biofarmab zelf noemt als sleutels tot een echt goed product, iets dat duidelijk merkbaar is en alles doordringt wat de fabriek verlaat. Het belofte van Eclipse Biofarmab: ""Een hoogwaardig assortiment van paardenverzorgingsproducten en voedingssupplementen aanbieden - iets waar we niet van afwijken!""
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl