Scheermachine en trimmer voor paarden

Wanneer je een scheerapparaat voor je paard gaat kiezen, zijn er enkele dingen om over na te denken om de machine te vinden die het beste bij je behoeften past. Ga je een paard scheren of meerdere en hoe vaak? Als je veel paarden hebt of echt dikke vachten, kan het goed zijn om voorrang te geven aan een krachtige machine.
Lees meer
Is het paard gevoelig en misschien helemaal niet dol op geschoren worden of bang voor het snoer, dan kan een batterijaangedreven machine een goed alternatief zijn. Hoe dan ook, het is goed om ruim de tijd te nemen voor een scheerbeurt, geduld te hebben en het paard rustig te laten wennen. We hebben ook echt goede trimmers die licht en handig zijn als je op kleinere plekjes moet zijn.

Kies een tondeuse naar behoefte

Horseonline heeft vele jaren aan gecombineerde ervaring met paarden en we kiezen ons assortiment zorgvuldig uit. We werken samen met bekende merken die hoge kwaliteit scheermachines aanbieden, ontwikkeld door ruiters voor ruiters. Alle scheermachines die we aanbieden, leveren een gelijkmatig en mooi resultaat. Behalve het kiezen tussen een scheermachine met snoer of een snoerloze scheermachine, zijn er nog een paar dingen die een beetje kunnen verschillen tussen de scheermachines op de markt vandaag:

  • Motorvermogen. Machines met een snoer hebben over het algemeen een iets hogere motorvermogen dan die op batterijen werken en kunnen daardoor sneller meer haar knippen. Een krachtigere machine is vaak een goed idee als je meerdere paarden moet scheren of echt dikke vachten moet knippen.
  • Het geluid. Over het algemeen zijn de op batterijen werkende machines vaak een beetje stiller. Als het belangrijk is om een stille machine te hebben, dan moet je onderzoeken en verschillende machinelawaai in dB vergelijken. Machines die als stil worden beschouwd, hebben meestal een geluidsniveau van ongeveer 65-70 dB. Andere machines kunnen een geluidsniveau van rond de 80-85 dB hebben.
  • Ergonomie. Heeft u een machine nodig die ergonomisch is ontworpen, zoals bijvoorbeeld met een taps toelopende handgreep of een licht gewicht? Machines die als licht worden beschouwd wegen meestal net iets minder dan een kilo.

Accessoires voor tondeuses

Optimaliseer de levensduur van uw tondeuse door deze goed te onderhouden, oliën en de messen te vervangen indien nodig. Hier vindt u accessoires zoals olie en vervangmesjes voor de tondeuses die wij verkopen.
Sluiten
Filteren Filteren

Dina val

Merk
Visa produkter
Product 1-27 van 27
Mini-scheermachine Pico
€13.99
Oordopjes HG Zwart
Horse Guard
Koop!
€4.95
Tondeuseolie
Aesculap
V.a. €6.99
Tondeuse Avalon
Koop!
€252.99
Draadloze Trimmer Condor Wit
€64.99
Snoerloze tondeuse Farmclipper Akku2
€311.99
Snoerloze trimmer Admire
€134.99
DropiX Tondeuse met batterij
€42.99
Tondeuse Eagle Expert Oranje
€219.99
Scheermachine Legend
Koop!
€464.29
FarmClipper4 Tondeuse met snoer
€208.99
Tondeuse Olie Biodegradable 100ml
€4.99
Tondeuse Vulture Blauw
Koop!
€299.99
Scheerkop grof 2-4 mm
Koop!
€40.99
Tondeuse Falco Blauw
Koop!
€259.99
Scheerkop fijn 2-4 mm
Koop!
€40.99
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl