Winterrijlaarzen

Rijlaarzen zijn voor velen een essentieel onderdeel van de rijuitrusting. Maar tijdens de wintermaanden lijden velen ook aan verdoofde, bevroren tenen die zich extra laten voelen bij het afstijgen. Een paar gewone rijlaarzen isoleren niet genoeg warmte bij echt koude temperaturen en dan kunnen winterrijlaarzen een goede aanvulling zijn in de garderobe van de ruiter!

Lees meer

Gevoerde rijlaarzen voor maximaal comfort in de winter

De winterrijlaarzen helpen je niet alleen om de schenkel te stabiliseren en dragen bij aan een betere zit, ze elimineren ook schuurplekken en kneuzingen van het zadel enstijgbeugelriemen, net zoals welkerijlaarzenop elk moment. Naast deze eigenschappen zorgen gevoerde rijlaarzen er echter voor dat je ook warm blijft en geen pijn hebt - specifiek misschien tijdens het kritieke moment wanneer je van het paard afstapt, wat we allemaal herkennen.

Vul je winterrijlaarzen aan voor het beste resultaat

Wanneer de kou zich opdringt, zijn het natuurlijk niet alleen de voeten die afkoelen. Voor het beste resultaat en maximale bescherming tegen weer en wind kun je bijvoorbeeld je winterrijlaarzen aanvullen met warme, gevoerdewinterrrijbroeken, een gezelligerijmantelen dikkerijhandschoenenPunktuationstecken behåller sin form och översätts inte, så ditt inlägg ". " skulle också vara ". " på nederländska.

Aangezien gevoerde winterrijlaarzen wat breder, lomper en een beetje onhandiger zijn dan gewone rijlaarzen, kunnen sommigen zich enige zorgen maken over het risico om vast te raken in de stijgbeugels bij een eventuele val. Als dit iets is waar je je zorgen over maakt, kun je ook je uitrusting aanvullen met veiligestijgbeugelsdie brede platen hebben en ofwel een volledig open zijde, of een die kan worden geopend. Veiligheidsbeugels zijn er in een verscheidenheid aan designs, met alles van klassieke rubberen banden of nieuwere, innovatieve oplossingen zoals onder andereFreejumpaanbiedt.

Warmthermolaarzen voor kinderen, junioren en volwassenen

Echt warme winterrijlaarzen maken het makkelijker voor zowel kinderen en junioren als volwassen dames en heren. Een thermorijlaars zorgt ervoor dat je warm en droog blijft tijdens de hele rit. Als je hetzelfde effect in de stal en bij grondwerk wilt, raden we aan dat je ook investeert in gevoerderijlaarzen,aangezien je winterrijlaarzen alleen op het paard gebruikt moeten worden voor de beste duurzaamheid.

Bij ons vindt u een zorgvuldig geselecteerd assortiment van warm gevoerde winterrijlaarzen van hoge kwaliteit, van bekende merken zoalsMountain HorseenJacsonNet zoals andere laarzen, komt een thermoridlaars ook bijvoorbeeld met extra breedte, voor dikkere kuiten, verschillende kleuren - waar de meest voorkomende zwart en bruin zijn, met en zonder vetersluiting voor verschillende gebruikstoepassingen en veel andere uitvoeringen, zodat je de beste winterrijlaarzen voor jezelf kunt vinden.

Sluiten
Filteren Filteren

Dina val

Kleur
Beige Blauw Bruin Grijs Groen Zwart
Maat
26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Merk
Dames/Kinderen/Heren
Dame Heer Kinderen Meneer Unisex
Visa produkter
Product 1-32 van 33
Winterrijlaarzen Snowy River Svart
30
€177.09 €252.99
Winterrijlaarzen Veganza Winter Zwart
30
€118.29 €168.99
Winterrijlaarzen Active Winter High Rider Zwart
30
€106.39 €151.99
Winterrijlaarzen Arctica Zwart
30
€132.30 €189
Winterrijlaarzen Snowy River Brun
€252.99
Winterrijlaarzen Jr Veganza Winter Young Zwart
30
€106.39 €151.99
Thermorijlaars Zwart
€54.99
Winterrijlaarzen Jr Active Winter Young Zwart
30
€88.89 €126.99
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl