Bescherm het paard met vliegenkap en vliegenspray

Wanneer de zomer in al zijn glorie arriveert, komen ook de vliegen, muggen en dazen. Alsof deze voor ons mensen niet irritant genoeg zijn, betekent dit ook lijden voor onze geliefde paarden tijdens de warme zomermaanden.
Lees meer
Maar er is hulp beschikbaar, met goede bescherming zoals vliegenmaskers en vliegenspray kunnen we veel lijden elimineren en een kalme en aangenamere omgeving voor het paard in de zomer creëren. Hier vindt u vliegenmaskers en effectieve vliegenspray om de vliegen en muggen op afstand te houden.

Vliegkappen en vliegmaskers

We hebben verschillende vliegenkappen in diverse maten en ontwerpen. Producten met zebrapatroon zijn populair binnen alle typen vliegenbescherming voor paarden en zijn hier te vinden op de vliegenkap en vliegenmasker. Het patroon heeft volgens onderzoeken aangetoond dat het de vliegen verwart en desoriënteert, waardoor het voor hen moeilijker wordt om te landen en op het oppervlak te blijven zitten. Wij bieden vliegenkappen aan die je eenvoudig vastklikt onder de kaak, ontworpen in lichte materialen die de lucht optimaal ventileren.

Vliegenmasker met neus en oren.

Bij vliegenbescherming voor paarden zijn er variaties met zowel een neusbescherming als oorbescherming. Als je paard gevoelig is voor de zon, raden we een meer bedekkende variant van vliegenbescherming aan met bescherming tegen uv-straling. De neus is vaak een kwetsbaar gebied dat kan worden blootgesteld aan zonnebrand. Zoek naar modellen met een neusdeel dat over de neus heen gaat. De meeste varianten hebben ook bescherming voor de oren.

Vliegenspray en vliegengel

Vul je vliegenbescherming aan met vliegenspray en je hebt je paard goede voorwaarden gegeven om de strijd tegen de onaangename insecten aan te kunnen. We hebben zowel sprays als gel die op de gevoelige gebieden gesmeerd worden of omdat het handig is voor paarden die niet van de sprayfles houden. Wat veel vliegensprays gemeen hebben, is dat ze citronella bevatten, wat een natuurlijke en gifvrije bescherming is tegen vooral muggen.

Tip! Heeft uw paard veel voorpluk? Kijk dan naar een variant met een gat of waar u een gat kunt maken om de voorpluk doorheen te trekken, zodat het paard niet hoeft te zweten met de voorpluk tegen zijn voorhoofd gedrukt.
Sluiten
Filteren Filteren

Dina val

Merk
Paardendekens Vliegenfrontriem Vliegenoornetjes Geurmiddelen & Zomerproducten
Kleur
Beige Blauw Bruin Geel Grijs Groen Meerkleurig Rood Roze Wit Zilver Zwart
Maat
100 105 110 115 120 125 130 135 140 145 155 160 165 170 75 85 95 Groot Kleine pony Kobalt Medium Pony Shetland Small Vol X-full X-Large X-Small XX-Large XX-Small XX-vol XXX-Small
Visa produkter
Product 1-32 van 110
UltraShield Green Zomerspray 946ml
€33.99
Rambo Protector Vliegdeken Beige
V.a. €159.99
Zomerspray Citronella/Lavendel 1L
€17.99
Teerzalf 4S 250ml
Koop!
€10.39
Vlieg-/eczeemdeken Amigo Ripstop Hoody Blauw
15
€112.16 €131.95
UltraShield Green Zomerspray 946ml 12-pack
35
€259.92 €399.90
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl