Rubberbanden/Manrozetten

Elastiekjes en manenstrikjes zijn handige hulpmiddelen om de manen en staart van een paard te vlechten en te knotten. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten, en kunnen worden gebruikt om verschillende stijlen en looks te creëren.
Lees meer

Gebruik van elastiekjes en manchetknopen

Elastiekjes worden gebruikt om de manen en staart van een paard in orde te houden en om te voorkomen dat het haar in de war raakt. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende stijlen te creëren, zoals knotten en vlechten. Elastiekjes en manenstrikken zijn ook goed te gebruiken tijdens wedstrijden, waar de manenstrikken een meer opvallende decoratie van de manen zijn, terwijl de elastiekjes niet echt zichtbaar moeten zijn, maar bijvoorbeeld de knotten op hun plaats moeten houden.

Neutrale elastiekjes of kleurrijke strikken

Er bestaan veel verschillende elastiekjes en manenstrikken om uit te kiezen, waardoor het eenvoudig is om de juiste voor elke situatie te selecteren. Ze zijn beschikbaar in allerlei kleuren en maten, waarbij men primair elastiekjes kiest die aansluiten bij de kleur van de manen of de staart, aangezien deze niet zichtbaar moeten zijn maar eerder "een deel van" de manen of de staart dienen te vormen. Manenstrikken zijn in principe het tegenovergestelde, omdat hun functie is om duidelijk zichtbaar te zijn, zijn ze verkrijgbaar in een reeks heldere kleuren die meer of minder opvallend zijn. Het is ook belangrijk om elastiekjes en manenstrikken te kiezen van goede kwaliteit, aangezien deze aanzienlijk beter blijven zitten.

Samenvatting

  • Elastiekjes en manenroosjes zijn hulpmiddelen voor het vlechten en knotten van de manen en staart van het paard.
  • Ze zijn er in vele verschillende kleuren en kunnen gebruikt worden om verschillende stijlen en looks te creëren.
  • Vaak gebruikt bij wedstrijden
  • Kies enkele met goede kwaliteit zodat ze duurzaam zijn en stevig op hun plaats blijven zitten.
Sluiten
Filteren Filteren

Dina val

Merk
Kleur
Bruin Rood Roze Wit Zilver Zwart
Visa produkter
Product 1-24 van 24
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl