Kappen - geluiddempende paardenkappen die beschermen tegen vliegen

De voornaamste functie van de kap is om het paard te beschermen tegen insecten of geluid als men een geluidsreducerende kap gebruikt, maar het is ook steeds meer een modieus detail in de outfit van de uitrusting geworden. Het komt ook voor dat men het een muts of wedstrijdmuts noemt, maar het is hetzelfde als een kap.
Lees meer
Veel ruiters stemmen hun cap af op de andere details van de outfit van de uitrusting, zoals bijvoorbeeld hun jas of het zadeldekje van het paard.

Breed assortiment aan kappen

We hebben zowel korte als lange oorkappen, allemaal van goede kwaliteit en in een stijlvol strak design. De langere modellen vallen een stukje over de neusrug en kunnen aan de neusriem bevestigd worden. Hier vind je oorkappen in vele verschillende kleuren en modellen, zowel effen discreet als met mooie details zoals emblemen en bling. Heb je problemen met een oorkap die vaak wegglijdt onder de nekriem of misschien zelfs af gaat als het paard met het hoofd schudt? Dan moet je eens kijken naar onze oorkappen met siliconen versterkte nekdeel, waar de bovenkant siliconendetails heeft die tegen de nekriem liggen en op die manier de oorkap stabiel op zijn plaats houden. Is je paard gevoelig voor veel geluid om zich heen, bijvoorbeeld tijdens wedstrijden? Met onze geluidsreducerende oorkappen kun je de afleiding voor paarden die gevoelig zijn voor geluid elimineren. Velen gebruiken geluidsdempende oorkappen in wedstrijdsituaties of bij andere gelegenheden waarbij het paard wordt blootgesteld aan veel geluid om zich heen.

Zo werken geluiddempende kappen

Het verschil tussen een gewone capuchon en een geluiddempende is dat de geluiddempende capuchon gewatteerde oren heeft om veel van het geluid uit te sluiten en daarmee ongemak voor paarden die hier gevoelig voor zijn te verminderen. De oren op deze capuchons zijn gewatteerd en vaak in meerdere lagen, bijvoorbeeld neopreen in het midden met een omhullende laag hypoallergeen katoen om het hoogste comfort voor het paard te behouden.

Eigenschappen van de geluiddempende kap

  • Gewatteerde oren
  • Dempt geluid
  • Meerdere lagen, neopreen en katoen
  • Goede pasvorm voor het beste comfort
  • Vermindert ongemak voor geluidsgevoelige paarden
Sluiten
Filteren Filteren

Dina val

Maat
Cob Kleine Pony Kobalt Large Medium OneSize Ponny Pony Shetland Vol XX-Small
Merk
Kleur
Beige Blauw Bruin Geel Grijs Groen Oranje Paars Rood Roze Wit Zilver Zwart
Visa produkter
Product 1-32 van 126
Oornetjes E-logo Marine
V.a. €57.55
Kap KLBailey Crochet Marineblauw
50
€27.49 €54.99
Oornetjes E-logo Zwart
V.a. €57.99
Vliegenkap Air Silent Soundless Zwart
Koop!
€37.99
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl