Haken & Hangers voor de stal

Een vanzelfsprekendheid voor velen, maar zonder praktische opbergmogelijkheden wordt het werk en de tijd in de stal een stuk moeilijker en tijdrovender. Hieronder vindt u een assortiment van slimme hangers en haken die ervoor zorgen dat elk ding zijn plaats heeft en opgeslagen kan worden op een manier die ruimte bespaart, de levensduur van de producten verlengt en zorgt voor een praktischere dagelijkse gang van zaken in de stal.
Lees meer

Hangers voor dekens en zadels

Dekenrekken komen eigenlijk in een paar verschillende types, óf grotere om meerdere dekens in een stal te bewaren, óf meer draagbare dekenrekken die je aan de box kunt hangen. De grotere hebben als voordeel dat ze ook gebruikt kunnen worden om dekens na het wassen te drogen, maar vereisen dat ze worden bevestigd aan een stevige balk of iets dergelijks in de muur om het gewicht van een groter aantal dekens te dragen. De draagbare zijn op hun beurt meer gemaakt voor wat fijnere dekens en werken perfect om mee te nemen naar wedstrijden om je coolerdek of staldek op een goede en handige manier op te hangen tussen het gebruik door.
Als het gaat om zadelhangers, zijn er eigenlijk twee types, net als bij dekkenhangers: draagbaar of vast gemonteerd in de zadelkamer/aan de muur. Als ze in de zadelkamer moeten zijn, kan het handig zijn om een bredere hanger te hebben die een gelijkmatig drukoppervlak tegen het zadel geeft. Handige opvouwbare zadelhangers komen het beste tot hun recht als ondersteuning in de gang van de stal, of als een handig alternatief om het zadel snel op te hangen wanneer het gepoetst moet worden. Draagbare zadelhangers hebben in grote lijnen dezelfde gebruiksmogelijkheden als de opvouwbare, maar met het grote voordeel dat ze niet gemonteerd hoeven te worden, en dus meegenomen kunnen worden naar wedstrijden of buiten geplaatst kunnen worden.

Praktische haken & hangers

Praktische opberging in een stal is het begin en het einde, haken van verschillende soorten maken het gemakkelijk om bijvoorbeeld gereedschap, de wateremmers in de box, of verschillende hengels in de zadelkamer op te hangen. Speciaal voor de zadelkamer zijn hoofdstelhangers en ankers om te poetsen een must voor alle ruiters die een nette en georganiseerde zadelkamer willen hebben. Voor hoofdstelhangers wordt een breder model aanbevolen, niet slechts een haak, omdat de ontwikkeling van hoofdstellen naar bredere, gevoerde nekstukken gaat en deze beter af zijn met een breder steunoppervlak.
Sluiten
Filteren Filteren

Dina val

Merk
Visa produkter
Product 1-30 van 30
Hoofdstelrek Coated Zwart
Koop!
€4.75
Reinigingshaak Anker 24 cm
Koop!
€3.99
Dekenhouder HG Zilver
Horse Guard
Koop!
€22.95
Emmerophangbeugel
Hansbo Sport
Koop!
€3.99
Trensophanger HG Zwart
Koop!
€3.95
Zadeldek Hanger Luxe Marineblauw
Grooming Deluxe by Kentucky
Koop!
€84.99
Zadelhanger opvouwbaar
Hansbo Sport
Koop!
€12.99
Emmerhouder Zwart
Koop!
€4.99
Hoofdstelhanger
Grooming Deluxe by Kentucky
Koop!
€149.99
Hoofdstelhanger Zwart
Hansbo Sport
Koop!
€3.99
Ophanging voor Reinigingshaak HG Zwart
€16.95
Zadelhanger Opvouwbaar HG Zwart
€16.95
Haken 5-pack HG Zwart
Horse Guard
Koop!
€11.95
Reinigingshaak Anker HG Zwart
Koop!
€6.75
Dekenhouder 2.0 Zwart
Koop!
€75.95
Gereedschapshanger
€18.99
Handige hanger 4 haken
Hansbo Sport
Koop!
€10.99
Stalnaambord
Grooming Deluxe by Kentucky
Koop!
€49.99
Zadelhanger Recht
Källquist Equestrian
Koop!
€11.99
Handy Hanger Coated Zwart
Koop!
€12.99
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl