Hondenhalsband

Prachtige versiering of misschien voor buitenactiviteiten - er is een reeks verschillende hondenhalsbanden om uit te kiezen; leren halsbanden, nylon halsbanden, reflecterende halsbanden, halfslip, volledig slip.
Lees meer

Welke ketting moet ik kiezen?

Kies een honden halsband dat bij het doel past. Leren halsbanden zijn populair omdat ze comfortabel en stijlvol zijn, maar ook duurzaam - ze gaan lang mee. Als de hond veel in bos en veld gaat rennen, dan kan een nylon halsband beter geschikt zijn omdat deze netjes en makkelijk af te wassen zijn. Als het halsband voor een langere tijd gedragen wordt, of misschien door een levendige hond, dan worden bredere halsbanden aanbevolen omdat smallere banden vaak meer belastend worden. Een half-check is een veiliger alternatief voor een volledige verstikking als de hondenbezitter niet helemaal zeker is over hoe wurg kettingen veilig moeten worden gebruikt. Het doel is om de neiging van de hond om aan de riem te trekken tegen te gaan, en omdat deze variant een groter deel heeft dat vast is, wordt ook voorkomen dat het zo strak trekt dat de hond geen lucht krijgt. Voor de puppy wordt een net en makkelijk verstelbaar halsband aanbevolen. Ten slotte, aangezien we een aantal donkere maanden hebben in Zweden, vinden we dat er altijd een reflecterend halsband in huis beschikbaar zou moeten zijn - en dit wordt graag aangevuld met een reflecterend hondendek of kleine bevestigbare lamp.

Hoe kies ik de juiste maat?

Wanneer u een maat kiest, meet dan eerst de omtrek van de hond rond de hals en nek, er moet een vinger tussen de band en de hond passen, zodat het niet te strak zit.
Sluiten
Filteren Filteren

Dina val

Kleur
Beige Blauw Bruin Geel Grijs Groen Oranje Rood Roze Zwart
Merk
Visa produkter
Product 1-32 van 45
Hondenhalsband Tweed/Leer Groen
V.a. €15.99
Hondentuig Wool Beige
V.a. €49.99
Hondenriem Iris Nylon Roze
V.a. €3.99
Hondentuig Wool Roze
V.a. €49.99
Hondentuig Wool Grijs
V.a. €49.99
Neusbontje Zwart
€7.99
Hondenriem Lina Leer Bruin
V.a. €7.99
Hondenriem Lina Leer Zwart
V.a. €7.99
Hondenriem Wool Beige
€39.99
Hondentuig Active Velvet Zwart
V.a. €44.99
Hondentuig Active Velvet Beige
V.a. €44.99
Hondenriem Iris Nylon Zwart
V.a. €3.99
Puppy MITZO Roze
€5.76
Hondenriem Wool Roze
€39.99
Puppy MITZO Rood
€5.76
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl