Over Equinest | Horseonline AB


2014

Horseonline AB werd opgericht door een trio bestaande uit twee ruiters en een lijder aan paardenallergie. De broers David en Hampus Erndin hadden gedurende hun hele leven een nauwe band met de paardensport, opgegroeid met paarden en alles wat daarbij hoort. Het inrijden van jonge paarden maakte deel uit van hun dagelijks leven, en beiden namen actief deel aan wedstrijden. Om een "extern perspectief" en meer inzicht te krijgen, kwam ook paardenallergielijder Timmy Norin aan boord als mede-oprichter van wat Horseonline AB zou worden. De eerste stappen werden gezet door de broers in 2014, en de eerste e-commerce site Horseonline.se werd gelanceerd op 2015-09-25. De eerste opslagruimte was een omgebouwd klein deel van 20 vierkante meter in een stal die eigendom was van de ouders van de broers.


Van links naar rechts: Timmy Norin, Hampus Erndin, David Erndin

2020

Na 2 verhuizingen van opslagruimte opereert Horseonline nu vanuit passende panden, kantoren en een efficiënte opslagruimte van 600 vierkante meter met nieuwe, frisse IT-systemen. Horseonline.se is nu de snelstgroeiende e-commerce-gebaseerde retailer in de Zweedse paardensportsector. Levering, klantenservice en gemeenschap zijn enkele van de vele dingen waar we aan werken om uw winkelervaring zo goed mogelijk te maken. Sinds november 2023 heeft Horseonline haar verzendmogelijkheden uitgebreid om de hele Europese Unie te bestrijken, opererend onder het domein Equinest.com. Onze Zweedse klanten blijven echter hun bestellingen plaatsen via horseonline.se.

Voor de Toegewijde Ruiter.

We brengen premium uitrusting dichter bij de toegewijde ruiter, omdat we ons volledig bewust zijn van het feit dat de hedendaagse ruiters niet altijd tijd hebben. Daarom willen we u als klant de mogelijkheid bieden om gemakkelijk en comfortabel kwaliteitsproducten te bestellen, tegen geweldige prijzen, vanuit het comfort van uw huis - of waar u ook bent! We zijn altijd beschikbaar via uw computer, tablet of mobiele apparaat.

Winkelvoordelen, Online

Natuurlijk kunt u nooit zeker weten of een trui comfortabel zal zitten totdat u hem heeft geprobeerd, of dat de helm meteen goed past. Daarom bieden we gratis verzending voor bestellingen van meer dan €99, gratis omruilingen en gratis retourzendingen.

Eerlijke voorwaarden voor een veilige winkelervaring, zo simpel is het.

Neem gerust contact met ons op als u vragen, feedback of verzoeken heeft!

Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl