Supplement voor de immuniteit van het paard

Het immuunsysteem heeft als taak te reageren op vreemde stoffen die het lichaam van het paard binnendringen en infecties die kunnen ontstaan te herkennen en tegen te gaan. Paarden kunnen worden aangevallen door bacteriën en virussen of andere organismen en vreemde stoffen. Om eventuele aanvallen en ziektes aan te kunnen, heeft het paard een werkend immuunsysteem nodig. Hier vindt u supplementen die het immuunsysteem van het paard onderhouden en bevorderen.
Lees meer

Kruiden die het immuunsysteem bevorderen

In ons assortiment van supplementen voor het immuunsysteem vind je producten die bekende kruiden en krachtige antioxidanten bevatten. Het bekende kruid Echinacea ondersteunt de productie van rode bloedcellen en versterkt het immuunsysteem. Het wordt ook veel gebruikt binnen de humane voeding om verkoudheid tegen te gaan. Kurkuma is een specerijplant met zeer goede anti-inflammatoire eigenschappen. Er zijn veel wetenschappelijke studies over de actieve stof curcumine van kurkuma. Sommige tonen zelfs aan dat curcumine een net zo krachtig ontstekingsremmend effect heeft als cortison en fenylbutazon. Ook kurkuma wordt veel gebruikt binnen de humane voeding voor zijn goede en gezondheidsbevorderende eigenschappen.

Verwijder vrije radicalen

Optimaliseer de gezondheid van uw paard door vrije radicalen en toxines te verwijderen. Dit kunt u doen met behulp van een detox die een unieke samenstelling van antioxidanten bevat. Dit is bijvoorbeeld extra goed voor wedstrijdpaarden of paarden die veel reizen.

Intensieve kuur voor het immuunsysteem

Er zijn ook supplementen die je aan je paard geeft gedurende een korte periode als een intensieve kuur. Dit kan bijvoorbeeld goed zijn bij verminderde algemene conditie, lage bloedwaarden of verminderde prestatievermogen. Vergeet niet om de eventuele wachttijden op de verpakking te lezen.
Sluiten
Filteren Filteren

Dina val

Merk
Visa produkter
Product 1-8 van 8
Stalbal Herbs 1,8kg
Koop!
€41.68
Liksteen Mini Original 650g
€10.99
Kurkuma 30 st 2x20 g
Eclipse Biofarmab
Koop!
€71.99
Liksteen Mini Mint Balancer 650g
€10.99
Bio Rosa C.L. 1,5 kg
Eclipse Biofarmab
Koop!
€45.99
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl