Stijgbeugels voor paarden

Stijgbeugels voor paarden worden aan de schoenen vastgemaakt om een betere grip te krijgen. Stijgbeugels zijn hetzelfde, of het nu voor een paard of pony is. Dat klinkt misschien eenvoudig en vanzelfsprekend, maar er is meer om over na te denken dan je zou verwachten. Meestal heb je meer opties nodig wanneer je op een grasveld rijdt.
Lees meer
Grasstiften zijn er in verschillende vormen afhankelijk van de ondergrond. Te lange stiften op een hardere en stabielere ondergrond vergroten het risico op blessures en slijten de paard. Evenzo kunnen te korte stiften op vochtige of zachte ondergrond een veiligheidsrisico zijn omdat het paard niet voldoende grip krijgt. Dit is een zeer algemene beschrijving, maar als men aan deze delen denkt bij het aanbrengen van stiften op het paard voor een wedstrijd, dan komt men al een heel eind op weg.

Grasnop & Winter nop

Grasnoppen zijn belangrijk bij het rijden op gras, vooral bij wedstrijden zoals bijvoorbeeld springen. Winterstuds zijn, zoals de naam al doet vermoeden, een must als je rijdt op gladde en ijzige oppervlakken of galoppeert in de sneeuw, omdat je nooit weet wat eronder ligt. Winterstuds zijn er ook in verschillende lengtes en zijn iets scherper om een goede grip op het ijs te bieden. Als het buiten sneeuwt, is het een voordeel om de hoefsmid te vragen ook sneeuwzolen te bevestigen om te voorkomen dat er klompen sneeuw opbouwen en de greep van de winterstuds op de ondergrond hinderen.
Sluiten
Filteren Filteren

Dina val

Grootte
3/8"" 5/16""
Visa produkter
Product 1-19 van 19
Hoefkrabber HS Chaptap Oranje
Koop!
€10.99
Magnetische Noppenbak Zilver
10
€11.69 €12.99
Spike Plug HS Rubber 20-pack Zwart
€2.99
Stalplaat met spikes Compleet HG
€54.95
Blindbeslag HS 10-pack
€6.99
Schroefdraad HS 3/8
Koop!
€8.99
Schroefdraad HS Chaptap Oranje
€14.99
Blindbeslag HS Tuna 10x7mm
€1.99
Vuilkrabber met borstel HG
Koop!
€4.95
Winterijzers HS Tuna 10x7mm
€1.99
Winterijzers HS Tuna 10x11mm
€1.99
Hoefkrabber HS met Borstel
Koop!
€3.99
Winterijzers HS Tuna 10x9mm
€1.99
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl