Vachtolie Shine and Care 00.07 150ml
Vachtolie Shine and Care 00.07 150ml in de groep Paardenverzorging en Verzorging / Vachtverzorging / Vachtglans bij Equinest (222201-150)

Fair Horse Care

Vachtolie Shine and Care 00.07 150ml

Naast het toevoegen van volume en het geven van een luxueus glanzende look, zonder enige gladde laag, heeft de voedende vachtolie ook een vuil- en stofafstotend effect - ideaal om te gebruiken om een optimaal, aanhoudend resultaat te bereiken na bad en douche!Lees meer

€12.99
 
Voeg toe aan winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Naast het toevoegen van volume en het geven van een luxueus glanzende look, zonder een gladde laag, heeft Fair Horse Care's voedende vachtolie Shine and Care ook een vuil- en stofafstotend effect, wat het ideaal maakt om direct na een bad en douche te gebruiken voor een optimaal, langdurig resultaat.

  De haarolie, die geleverd wordt in een stijlvolle en minimalistisch ontworpen verpakking, bestaat uit een unieke samenstelling die ingrediënten bevat zoals Aloe Vera en Bernagieolie, die ook een aangenaam verzachtend effect hebben bij kleine wondjes en insectenbeten.

  Wedstrijdkarenz

  • Wedstrijd in Zweden en voor wedstrijden die vallen onder de NEMAC - 0h wachttijd, geen wachttijd
   NEMACs (Nordic Equine Medication and Anti-Doping Committee) wachttijdenlijst omvat het Zweedse Paardensportverbond (SvRF), Svensk Galopp (SG), Svensk Travsport (ST) en het Zweeds IJslandse Paardenverbond (SIF), alsook het Noorse Travselskap (DNT), de Noorse Jockeyclub (NJ), het Deense Centraal Verbond voor Drafrennen (DTC) en Deense Galop (DG).
  • FEI - 0h wachttijd, geen wachttijd


  Denk eraan dat
  Een nieuw product moet altijd eerst op een klein gebied aangebracht worden, om te testen of het paard overgevoelig is voor enige ingrediënten in het product. We raden aan om dit minstens 24 uur voor volledig gebruik te doen.

  Productie & grondstoffen
  Fair Horse Care, wiens fabriek zich in Skåne, Zweden bevindt, onderscheidt zich door een duidelijke focus op het leveren van producten van absolute topkwaliteit terwijl ze actief duurzaamheid en milieukwesties in elk stadium van hun bedrijfsvoering integreren - van de selectie van grondstoffen tot afgewerkte producten en hun verpakkingen.

  Volume
  150ml

  Art.nr:
  222201-150
 • Over het Merk
 • Fair Horse Care is een Zweeds bedrijf dat paardenverzorgingsproducten maakt volgens een hedendaagse denkwijze. Hun doel is om een duurzaam en verantwoord alternatief te bieden voor het huidige aanbod op de markt. Dit willen ze bereiken door een assortiment van hoge kwaliteit aan te bieden met ethisch geproduceerde, milieuvriendelijke producten die voldoen aan jouw behoeften, die van je paard en de planeet.

 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl