Zadeldek Aurora Impact Zwart
Zadeldek Aurora Impact Zwart
Zadeldek Aurora Impact Zwart
Zadeldek Aurora Impact Zwart
Zadeldek Aurora Impact Zwart
Zadeldek Aurora Impact Zwart
Zadeldek Aurora Impact Zwart in de groep Paardenuitrusting / Padden / Zadelkussens bij Equinest (23209001BA)

Back on Track

Zadeldek Aurora Impact Zwart

Anatomisch gevormde zadelonderlegger, van Back On Track, met schokabsorberend effect en maximale ademend vermogen. Welltex®-technologie vangt bovendien lichaamswarmte op en zet deze om in langgolvige, infrarode energie wat zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Aurora Impact, van Back On Track, is een zwarte, anatomisch gevormde zadelonderlegger die ontwikkeld is met zowel 3D-mesh als AirTech om optimale comfort te bieden door maximale ventilatie en ademend vermogen. De dempende en schokabsorberende capaciteit van de pad vermindert bovendien de impact van schokken op de rug van de ruiter, wat zowel paard als ruiter een aangenamere ervaring geeft.

  In het voer is Welltex®-technologie geïntegreerd. De technologie werkt door middel van een unieke mix van mineralen die lichaamswarmte opvangen en deze omzetten in langgolvige, infrarode energie die een verhoogde bloedsomloop bevordert. Dit helpt op zijn beurt om het herstel van blessures en gespannen spieren te versnellen, terwijl het ook preventief werkt.

  Aurora biedt goede stabiliteit voor het zadel dankzij de anatomische vorm terwijl het materiaal van microsuede aan de voorkant ervoor zorgt dat het niet glijdt.

  • Welltex®-technologie
  • 3D Mesh en Air Tech voor maximale ventilatie en ademend vermogen
  • Licht gewicht
  • Lage/middelhoge profiel


  Resultaat

  • Schokabsorberend systeem
  • Vormt zich naar de rug van het paard
  • Bevordert de mobiliteit in de spieren
  • Vermindert en voorkomt problemen met stijfheid en ontsteking


  Welltex®
  De unieke samenstelling van natuurlijke mineralen in de Welltex®-technologie vangt lichaamswarmte op en zet deze om in langgolvige infrarode energie, die vervolgens teruggekaatst wordt naar huid, gewrichten en spieren. De infrarode energie staat bekend om zijn vermogen om de bloedcirculatie te bevorderen en kan daardoor behulpzaam zijn bij herstel van blessures, bij slijtage, ontstekingen of gespannen spieren.

  Begin met het gebruik van Back on Track
  Back on Tracks producten, met Welltex-technologie, moeten geleidelijk worden geïntroduceerd om het lichaam te wennen aan het effect. De aanbeveling zegt maximaal 4 uur/dag tijdens de eerste 2-3 dagen, en daarna geleidelijk de gebruikstijd verhogen met een uur tegelijk. Wanneer de introductieperiode voorbij is, moeten de producten ten minste 8 uur per dag worden gebruikt, en bij voorkeur langer. Het kan tot 10-20 gebruiksdagen duren voordat het maximale resultaat wordt bereikt.

  Mocht u echter ervaren dat het effect begint af te nemen, kan het goed zijn om een pauze van het product te nemen. Na de neutralisatieperiode kunt u opnieuw beginnen en het product opnieuw introduceren.

  De producten worden bij voorkeur direct op de huid gebruikt, maar zijn ook effectief met een dunne laag stof eronder. Ze kunnen ook gebruikt worden tijdens rust en activiteit - maar het beste effect wordt bereikt tijdens activiteit, vanwege een hogere lichaamstemperatuur en daardoor een sterkere warmtereflectie.

  Gebruik samen met liniment of vergelijkbaar met eigen beoordeling, het effect kan versterkt worden bij gelijktijdig gebruik.

  Denk eraan dat
  Een verhoogde bloeddoorstroming kan in sommige gevallen een effect hebben dat als prikkelend of pijnlijk wordt ervaren. De reactie is volledig individueel en iedereen ervaart het effect op een andere manier, maar het is dus iets dat goed is om te weten, zodat men er indien nodig aandacht aan kan besteden.

  De initiële reactie kan al na een uur gebruik optreden. Als men ongemak ervaart, moet het product diezelfde dag niet verder gebruikt worden; in plaats daarvan kan men proberen het product de volgende dagen geleidelijker te introduceren.

  Gebruik het product alleen volgens de instructies en raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden. Als u een behandeling voor een ziekte ondergaat, raadpleeg dan uw arts als u onzeker bent over hoe het product uw behandeling kan beïnvloeden.

  Gebruik niet tijdens zwangerschap of dracht.

  Verzorgingsadvies

  • Het product dient schoon gehouden te worden voor een maximale werking. De werking in het materiaal kan er niet uitgewassen worden.
  • Machinewas 40 graden, fijnwas.
  • Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel.
  • Mag niet in de droogtrommel.


  Materiaal
  Buitenkant van polyester, PU en polyamide. Vulling van EVA, PP, PU en SBR. Voering van polyamide en polyester.

  Art.nr:
  23209001BA
 • Over het Merk
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl