Hondendeken Freedom 300g Groen
Hondendeken Freedom 300g Groen
Hondendeken Freedom 300g Groen in de groep Hond / Hondendekens & Hondentruien bij Equinest (28130Ma_r)

Bucas

Hondendeken Freedom 300g Groen

Comfortabel, groen hondendeken met 300g vulling. Waterdicht ripstop-materiaal met goede ademend vermogen. Voorzien van reflectoren aan beide zijden.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • Comfortabel hondendeken, van Bucas, die wordt geleverd met een 300g vulling. De stof heeft een ripstop-functie en is bovendien waterdicht met een goede ademend vermogen, net zoals alle Bucas dekens. Aan beide zijden zijn reflectoren aanwezig zodat uw hond goed zichtbaar is in het verkeer, zelfs als het begint te schemeren. De buikflap is verstelbaar om op een goede manier te beschermen, en achteraan zitten elastische beenkoorden die het deken op zijn plaats houden. De binnenvoering heeft een zijdeachtig oppervlak dat schuren voorkomt.

  Onzeker over hoe je moet meten? Bekijk de video hoe de experts van Bucas het doen!


  Art.nr:
  28130Ma_r
 • Over het Merk
 • Sinds de oprichting in 1981 heeft Bucas een uitgebreid assortiment aan paardendekens ontwikkeld voor alle situaties en seizoenen, van vliegendekens tot warme winterdekens. Hun "Stay-dry" systeem heeft veel positieve beoordelingen ontvangen en voert vocht en zweet af naar de tussenlaag waar het vervolgens droogt, terwijl het paard droog blijft ondertussen. In de jaren 90 produceerde Bucas het eerste dunne, lichtgewicht deken dat volledig waterdicht was, gemaakt om langer in het voorjaar of vroeger in de herfst te gebruiken. Hoewel de bovenstaande prestaties indrukwekkend zijn, is waarschijnlijk het deken dat de meeste mensen herkennen in het Bucas-assortiment het iconische Zebra-deken, een vliegendeken met een patroon dat vliegen niet waarnemen.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl