Dekenhouder van hout
Dekenhouder van hout
Dekenhouder van hout in de groep Stal & Weide / Staluitrusting / Haken & Hangers bij Equinest (05210002)

Dyon

Dekenhouder van hout

Houten dekenrek met marineblauwe banden die passen bij de rest van de staluitrusting van Dyon.Lees meer

€67.99
 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Dyon dekenshanger met drie niveaus om op te hangen. Een handige manier om dekens op te bergen, zowel in de stal als als een meer draagbaar alternatief op wedstrijdlocaties. De marineblauwe banden passen goed bij de rest van de stalproducten van Dyon, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met staldecoratie of zadelhangers. 75 cm breed.
  Art.nr:
  05210002
 • Over het Merk
 • In het voorjaar van 2021 heeft Dyon een nieuwe en verfrissende collectie gelanceerd, waarbij de verschillende collecties beter werden aangepast om zoveel mogelijk ruiters en paarden te passen. Sinds de start in 1989 heeft Dyon altijd vooropgelopen op het gebied van innovatie en het aanpassen van de uitrusting aan het paard, in plaats van andersom. Hieronder volgt een korte beschrijving van wat de verschillende collecties onderscheidt, zodat u als ruiter gemakkelijker door het fantastische assortiment van Dyon kunt navigeren. Het is het vermelden waard dat alle producten in dezelfde collectie altijd bij elkaar passen, bijvoorbeeld een hoofdstel in de New English Collection zal altijd overeenkomen met de andere uitrusting in die collectie.

  Bij Horseonline ziet u direct in de productnaam tot welke collectie het product behoort, NE = New English, DC = Dyon Collection, WC = Working Collection en LCC = La Cence Collection.

  Working Collection (WC)
  Een buitengewoon populaire collectie voor zowel wedstrijden als dagelijks werk. Gemaakt van duurzaam buffelleer van de hoogste kwaliteit, natuurlijk gekleurd, anatomisch ontworpen en met zilveren gespen.

  Dyon Collection (DC)
  Het kenmerk van deze collectie is de schoonheid en elegantie, waarbij alle artikelen zijn voorzien van crèmekleurige stiksels en decoraties, evenals messing gespen. Alle modellen zijn ook beschikbaar in NE.

  New English Collection (NE)
  Ook deze collectie wordt gekenmerkt door stijlvolle elegantie en leer van de hoogste kwaliteit. Dezelfde modellen als in DC, maar hier met zilveren gespen en stiksels in dezelfde kleur als het leer.

  La Cence Collection (LC)
  Speciaal ontworpen voor training en het algemene welzijn van het paard. Stijlvol en gericht op de anatomie van het paard, met zilveren gespen en vaak details in touw die de collectie een eigen en levendige uitstraling geven.

  Stal
  Een klein en geliefd assortiment met praktische uitrusting in de stal en tijdens wedstrijden. Gemakkelijk mee te nemen en op te zetten in de wedstrijdstal om het leven van de ruiter te vergemakkelijken.

  Ruiter
  Voor ruiters zijn er eenvoudige en functionele kledingstukken, maar ook de zeer populaire Minichaps voor zowel volwassenen als kinderen. De chaps van Dyon (niet het kindermodel) hebben een levenslange garantie op knopen en ritsen.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl