Boxgordijn Marineblauw
Boxgordijn Marineblauw in de groep Stal & Weide / Staluitrusting / Boxgordijnen & Boxstops bij Equinest (05040001)

Dyon

Boxgordijn Marineblauw

Mooi en functioneel stal gordijn in marineblauw met een beige bies. D-ringen om bijvoorbeeld Dyons draagbare zadelrek gemakkelijk te bevestigen.Lees meer

€104.99
 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Klassiek stalgordijn van Dyon in kenmerkend marineblauw met een beige bies. Gemaakt van duurzaam polyester (600 denier). Ontworpen om gemakkelijk op te hangen en heeft ook vier D-ringen om verschillende soorten uitrusting op te hangen, zoals Dyons draagbare zadeldragers en dekenhangers. Afmetingen: 190 x 140 cm

  • Marineblauw met beige bies
  • D-ringen voor het ophangen van uitrusting
  • 190cm x 140cm
  Art.nr:
  05040001
 • Over het Merk
 • In het voorjaar van 2021 lanceerde Dyon een nieuwe en verfrissende collectie, waarbij de verschillende collecties beter werden aangepast om zoveel mogelijk ruiters en paarden te passen. Dyon is sinds de oprichting in 1989 altijd toonaangevend geweest op het gebied van innovatie en het constant aanpassen van de uitrusting aan het paard, in plaats van andersom. Hieronder volgt een korte beschrijving van wat de verschillende collecties onderscheidt, zodat u als ruiter gemakkelijker door het fantastische assortiment van Dyon kunt navigeren. Het is de moeite waard om op te merken dat alle producten in dezelfde collectie altijd bij elkaar passen, bijvoorbeeld een hoofdstel in de New English Collection zal altijd overeenkomen met de rest van de uitrusting in die collectie.

  Bij Horseonline ziet u meteen in de productnaam tot welke collectie het product behoort, NE = New English, DC = Dyon Collection, WC = Working Collection en LCC = La Cence Collection.

  Working Collection (WC)
  Uiterst populaire collectie voor zowel wedstrijden als dagelijks werk. Gemaakt van duurzaam buffelleer van topkwaliteit, natuurlijk gekleurd, anatomisch gevormd en met zilveren gespen.

  Dyon Collection (DC)
  Het kenmerk van deze collectie is zijn schoonheid en elegantie, waarbij alle items worden geleverd met crèmekleurige stiksels en decoraties, evenals messing gespen. Alle modellen zijn ook verkrijgbaar in NE.

  New English Collection (NE)
  Gekenmerkt door stijlvolle elegantie en hoogwaardig leer. Dezelfde modellen als in DC, maar hier met zilveren gespen en stiksels in dezelfde kleur als het leer.

  La Cence Collection (LC)
  Speciaal ontworpen voor training en het algemene welzijn van het paard. Stijlvol en gericht op de anatomie van het paard, met zilveren gespen en vaak details in touw die de collectie een eigen en levendige uitstraling geven.

  Stal
  Een kleine en populaire collectie die praktische uitrusting in de stal en op wedstrijden omvat. Makkelijk mee te nemen en op te zetten in de wedstrijdstal om het leven van de ruiter te vergemakkelijken.

  Ruiter
  Voor ruiters zijn er eenvoudige en functionele kledingstukken, maar ook de zeer populaire Minichaps voor zowel volwassenen als kinderen. De chaps van Dyon (niet het kindermodel) hebben een levenslange garantie op knopen en ritsen.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl