Wondzalf Wound Gel 00.05 150 ml
Wondzalf Wound Gel 00.05 150 ml in de groep Paardenverzorging en Verzorging / Wondzorg & Zalven / Zalven voor wonden bij Equinest (202001-150)

Fair Horse Care

Wondzalf Wound Gel 00.05 150 ml

Met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten biedt de effectieve zalf de beste voorwaarden om te genezen, te kalmeren en de huid af te koelen in verband met bijvoorbeeld insectenbeten, eczeem, wonden, zonnebrand of bij andere soorten huidproblemen.Lees meer

€12.99
 
In winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten, zoals bijvoorbeeld Aloe Vera en Zeewiergel, biedt Fair Horse Care's effectieve wondzalf Wound Gel je de beste voorwaarden om te genezen, te kalmeren en de huid van het paard te koelen bij bijvoorbeeld insectenbeten, eczeem, wonden, zonnebrand of bij andere soorten huidproblemen.

  Gels, waarvan de ingrediënten actief synergetisch werken om een optimaal resultaat te garanderen, komen in een stijlvolle, minimalistisch ontworpen verpakking en hebben een licht verkoelend gevoel bij het aanbrengen. Kan met voordeel gebruikt worden onder bandages of bij massage.

  Belangrijke ingrediënten
  Aloe Vera - werkt verzachtend en heeft een verkoelend effect, terwijl het ingrediënt door het stimuleren van fibroblasten het genezingsproces versnelt. Aloe Vera is rijk aan vitaminen en mineralen, wat op zijn beurt helpt om geïrriteerde, gevoelige huid te kalmeren.

  Zeewier - bevat aminozuren, ook bekend als de bouwstenen van eiwitten, die, omdat ze in grote mate bijdragen aan weefselreparatie en regeneratie, een belangrijke rol spelen bij de genezing van verschillende soorten wonden. Zeewier heeft daarnaast vele andere, voordelige eigenschappen, zoals bijvoorbeeld anti-inflammatoire en antioxidatieve effecten, die het genezingsproces versnellen.

  Wedstrijdkarenz

  • Wedstrijd in Zweden en voor wedstrijden die vallen onder de NEMAC - 0h wachttijd, geen wachttijd
   NEMACs (Nordic Equine Medication and Anti-Doping Committee) wachttijdenlijst omvat het Zweedse Paardensportverbond (SvRF), Svensk Galopp (SG), Svensk Travsport (ST) en het Zweeds IJslandse Paardenverbond (SIF), alsook het Noorse Travselskap (DNT), de Noorse Jockeyclub (NJ), het Deense Centraal Verbond voor Drafrennen (DTC) en Deense Galop (DG).
  • FEI - 0h wachttijd, geen wachttijd


  Denk eraan dat
  Een nieuw product moet altijd eerst op een klein gebied aangebracht worden, om te testen of het paard overgevoelig is voor enige ingrediënten in het product. We raden aan om dit minstens 24 uur voor volledig gebruik te doen.

  Productie & grondstoffen
  Fair Horse Care, wiens fabriek zich in Skåne, Zweden bevindt, onderscheidt zich door een duidelijke focus op het leveren van producten van absolute topkwaliteit terwijl ze actief duurzaamheid en milieukwesties in elk stadium van hun bedrijfsvoering integreren - van de selectie van grondstoffen tot afgewerkte producten en hun verpakkingen.

  Volume
  150ml

  Art.nr:
  202001-150
 • Over het Merk
 • Fair Horse Care is een Zweeds bedrijf dat paardenverzorgingsproducten maakt volgens een hedendaagse denkwijze. Hun doel is om een duurzaam en verantwoord alternatief te bieden voor het huidige aanbod op de markt. Dit willen ze bereiken door een assortiment van hoge kwaliteit aan te bieden met ethisch geproduceerde, milieuvriendelijke producten die voldoen aan jouw behoeften, die van je paard en de planeet.

 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl