Paardzalf Zink Balm 00.03
Paardzalf Zink Balm 00.03
Paardzalf Zink Balm 00.03
Paardzalf Zink Balm 00.03
Paardzalf Zink Balm 00.03
Paardzalf Zink Balm 00.03
Paardzalf Zink Balm 00.03
Paardzalf Zink Balm 00.03 in de groep Paardenverzorging en Verzorging / Wondzorg & Zalven / Mok bij Equinest (181801)

Fair Horse Care

Paardzalf Zink Balm 00.03

Fair Horse Cares Zink Balm is een universele zalf van hoge kwaliteit die voor bijna alles gebruikt kan worden - of het nu gaat om jeuk en irritatie, wondjes, mok of als je gewoon op zoek bent naar een effectieve bescherming tegen de sterke zonnestralen!Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Fair Horse Cares Zink Balm is een hoogwaardige universele zalf, met nanopartikelvrij zink, die voor bijna alles gebruikt kan worden - of het nu gaat om jeuk en irritatie, niet-geïnfecteerde wonden, ter preventie van mok, of als je gewoon op zoek bent naar een effectieve bescherming tegen de sterke zonnestralen!

  De unieke samenstelling van de Zinksalva bestaat onder andere uit borageolie en kamille, wat een herstellend en kalmerend effect geeft, en veganistische lanoline die het genezingsproces bevordert terwijl het beschadigde gebied in evenwicht wordt gebracht.

  Zinkzalf vormt een beschermende laag over het te behandelen oppervlak, zonder op enige wijze de luchttoevoer naar het betreffende gebied te blokkeren of te belemmeren. Wordt geleverd in een stijlvolle, minimalistisch ontworpen verpakking.

  Wedstrijdkarenz

  • Wedstrijd in Zweden en voor wedstrijden die vallen onder de NEMAC - 0h wachttijd, geen wachttijd
   NEMACs (Nordic Equine Medication and Anti-Doping Committee) wachttijdenlijst omvat het Zweedse Paardensportverbond (SvRF), Svensk Galopp (SG), Svensk Travsport (ST) en het Zweeds IJslandse Paardenverbond (SIF), alsook het Noorse Travselskap (DNT), de Noorse Jockeyclub (NJ), het Deense Centraal Verbond voor Drafrennen (DTC) en Deense Galop (DG).
  • FEI - 0h wachttijd, geen wachttijd


  Denk eraan dat
  Een nieuw product moet altijd eerst op een klein gebied aangebracht worden, om te testen of het paard overgevoelig is voor enige ingrediënten in het product. We raden aan om dit minstens 24 uur voor volledig gebruik te doen.

  Productie & grondstoffen
  Fair Horse Care, wiens fabriek zich in Skåne, Zweden bevindt, onderscheidt zich door een duidelijke focus op het leveren van producten van absolute topkwaliteit terwijl ze actief duurzaamheid en milieukwesties in elk stadium van hun bedrijfsvoering integreren - van de selectie van grondstoffen tot afgewerkte producten en hun verpakkingen.

  Art.nr:
  181801
 • Over het Merk
 • Fair Horse Care is een Zweeds bedrijf dat paardenverzorgingsproducten maakt volgens een hedendaagse denkwijze. Hun doel is om een duurzaam en verantwoord alternatief te bieden voor het huidige aanbod op de markt. Dit willen ze bereiken door een assortiment van hoge kwaliteit aan te bieden met ethisch geproduceerde, milieuvriendelijke producten die voldoen aan jouw behoeften, die van je paard en de planeet.

 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl