Shampoo Everyday Original 00.01
Shampoo Everyday Original 00.01
Shampoo Everyday Original 00.01
Shampoo Everyday Original 00.01
Shampoo Everyday Original 00.01
Shampoo Everyday Original 00.01
Shampoo Everyday Original 00.01
Shampoo Everyday Original 00.01
Shampoo Everyday Original 00.01 in de groep Paardenverzorging en Verzorging / Vachtverzorging / Shampoo & Conditioner bij Equinest (161601)

Fair Horse Care

Shampoo Everyday Original 00.01

Shampoo Everyday Original 00.01 reinigt zacht de vacht van het paard terwijl de formule de vochtbalans herstelt en dat beetje extra toevoegt voor een optimale, glanzende afwerking - een must zowel voor de wedstrijd als voor dagelijks gebruik!Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Shampoo Everyday Original 00.01, van het milieuvriendelijke Fair Horse Care, is een natuurlijke paardenshampoo die, dankzij ingrediënten zoals hydraterende Aloe Vera en glans- en voedende kokosolie, vitamine E en vitamine B5, niet alleen een zachte en milde reiniging voor de vacht biedt, maar ook de vochtbalans van de vacht herstelt terwijl de formule dat beetje extra toevoegt voor een optimale, glanzende afwerking!

  De shampoo, die een frisse geur van verse munt heeft, komt in een stijlvolle, minimalistisch ontworpen verpakking en is goed te gebruiken voor dagelijkse reiniging. De flessen zijn compatibel met een standaard 5-literpomp, pomp is niet inbegrepen.

  Wedstrijdkarenz

  • Wedstrijd in Zweden en voor wedstrijden die vallen onder de NEMAC - 0h wachttijd, geen wachttijd
   NEMACs (Nordic Equine Medication and Anti-Doping Committee) wachttijdenlijst omvat het Zweedse Paardensportverbond (SvRF), Svensk Galopp (SG), Svensk Travsport (ST) en het Zweeds IJslandse Paardenverbond (SIF), alsook het Noorse Travselskap (DNT), de Noorse Jockeyclub (NJ), het Deense Centraal Verbond voor Drafrennen (DTC) en Deense Galop (DG).
  • FEI - 0h wachttijd, geen wachttijd


  Denk eraan dat
  Een nieuw product moet altijd eerst op een klein gebied aangebracht worden, om te testen of het paard overgevoelig is voor enige ingrediënten in het product. We raden aan om dit minstens 24 uur voor volledig gebruik te doen.

  Productie & grondstoffen
  Fair Horse Care, wiens fabriek zich in Skåne, Zweden bevindt, onderscheidt zich door een duidelijke focus op het leveren van producten van absolute topkwaliteit terwijl ze actief duurzaamheid en milieukwesties in elk stadium van hun bedrijfsvoering integreren - van de selectie van grondstoffen tot afgewerkte producten en hun verpakkingen.

  Art.nr:
  161601
 • Over het Merk
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl