10
Biet 650g
Biet 650g in de groep Voedingssupplement / Voedingssupplement paard / Prestatie bij Equinest (0547)

Eclipse Biofarmab

Biet 650g

Rode biet is bijzonder geschikt voor prestatiegerichte paarden die worden blootgesteld aan zware inspanningen en is ook enorm populair geworden in andere sporten, zoals hardlopen, om de zuurstofopname in het lichaam te stimuleren.Lees meer

€25.99 / €23.39
 
In winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Rode bieten zijn enorm populair geworden, zelfs in andere sporten, en worden bijvoorbeeld door hardlopers gebruikt om de zuurstofopname van het lichaam te stimuleren. Rode bieten helpen de uithoudingsvermogen van het paard te vergroten en versnellen ook het herstel. Die van Eclipse Biofarmab is biologisch geteeld en heeft de oxaalzuur verwijderd.

  Rijk aan vitamines & mineralen
  Rode bieten zijn een rijke bron van vitamines zoals A, E, C en B-vitamines en bevatten verschillende essentiële mineralen zoals magnesium, koper, kalium, calcium, natrium, fosfor, ijzer en meer.

  Voor prestatie
  Rode bieten bevatten ook veel foliumzuur, dat invloed heeft op de productie van rode bloedcellen, wat op zijn beurt het vermogen van het lichaam om zuurstof op te nemen en spieren en organen te voorzien van zuurstof beïnvloedt. Daarom worden rode bieten veel gebruikt in de sport, zowel voor mensen als voor paarden.

  Effect op bloedsuiker
  De vezels in rode bieten zijn grotendeels in water oplosbaar, waardoor rode bieten ondanks hun sucrosegehalte een bloedsuikerregulerend effect hebben. De vezels vormen een gel in de darmen en vertragen de opname van glucose, wat resulteert in een stabielere bloedsuikerspiegel.

  Antioxidant
  De rode kleur komt van het antioxidant betanine. Antioxidanten beschermen zowel cellen als bloedvaten tegen vrije radicalen.

  Rode bieten zijn met andere woorden een echt superproduct rechtstreeks uit de natuur - gebruik het in het paardenvoer om het herstel te versnellen, het uithoudingsvermogen te vergroten en uw paard over het algemeen gezonder en fitter te maken.

  • Geconcentreerd in poedervorm voor eenvoudige voeding
  • Hoeft niet te worden geweekt
  • Oxaalzuur is verwijderd (kan giftig zijn in grote hoeveelheden)

  Dosering
  1 maatlepel per dag (25g), voor meer informatie, zie de verpakking.

  Samenstelling Rode Biet
  100% biologisch rode biet extract van voedingskwaliteit.

  Art.nr:
  0547
 • Over het Merk
 • Al meer dan 35 jaar heeft Eclipse Biofarmab verschillende soorten voedingssupplementen geproduceerd en ontwikkeld, altijd met de focus op paarden. Dit heeft geleid tot hun leidende positie in Scandinavië en leveren ze nu aan meer dan 20 landen wereldwijd. Diepgaande kennis, uitgebreide tests en grote nauwkeurigheid zijn de succesfactoren die Eclipse Biofarmab zelf noemt als sleutels tot een echt goed product, iets dat duidelijk merkbaar is en alles doordringt wat de fabriek verlaat. Het belofte van Eclipse Biofarmab: ""Een hoogwaardig assortiment van paardenverzorgingsproducten en voedingssupplementen aanbieden - iets waar we niet van afwijken!""
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl