Vlooienzaad Appelsmaak 2,5kg
Vlooienzaad Appelsmaak 2,5kg
Vlooienzaad Appelsmaak 2,5kg
Vlooienzaad Appelsmaak 2,5kg in de groep Voedingssupplement / Voedingssupplement paard / Maag & Spijsvertering bij Equinest (0548)

Eclipse Biofarmab

Vlooienzaad Appelsmaak 2,5kg

Vlozaad met appelsmaak. Gemaakt met natuurlijk appelsmaakextract, dus geen toegevoegde suiker of andere zoetstoffen. De smaak is geschikt voor kieskeurige paarden die anders niet willen eten.Lees meer

€42.99
 
In winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Vlozaad in een pot van 2,5 kg van Eclipse Biofarmab, hier met appelsmaak. Gemaakt met natuurlijk appelsmaakextract, dus geen toegevoegde suiker of andere zoetstoffen. De smaak is geschikt voor kieskeurige paarden die anders niet willen eten. Vlozaad is effectief in de winter wanneer weilanden vaak modderig zijn en paarden veel zand en dergelijke binnenkrijgen. Vlozaad bindt het zand in de maag zodat het met de ontlasting kan worden uitgescheiden in plaats van vast te komen te zitten en problemen te veroorzaken.

  Samenstelling Vlozaad Appelsmaak
  Psylliumzaad met appelsmaak.
  Analytische bestanddelen
  Ruwe as 2,8%
  Ruwe eiwit 16,9%
  Ruwe vetten en oliën 6,1%
  Voedingsvezels 20%
  Art.nr:
  0548
 • Over het Merk
 • Al meer dan 35 jaar heeft Eclipse Biofarmab verschillende soorten voedingssupplementen geproduceerd en ontwikkeld, altijd met de focus op paarden. Dit heeft geleid tot hun leidende positie in Scandinavië en leveren ze nu aan meer dan 20 landen wereldwijd. Diepgaande kennis, uitgebreide tests en grote nauwkeurigheid zijn de succesfactoren die Eclipse Biofarmab zelf noemt als sleutels tot een echt goed product, iets dat duidelijk merkbaar is en alles doordringt wat de fabriek verlaat. Het belofte van Eclipse Biofarmab: ""Een hoogwaardig assortiment van paardenverzorgingsproducten en voedingssupplementen aanbieden - iets waar we niet van afwijken!""
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl