Rijhelm SP8 Sparkly Plus Micromocka Zwart/Zwart bling
Rijhelm SP8 Sparkly Plus Micromocka Zwart/Zwart bling in de groep Rijuitrusting / Rijhelmen / Zonneklep bij Equinest (0209013126054_S_r)

Charles Owen

Rijhelm SP8 Sparkly Plus Micromocka Zwart/Zwart bling

Populaire SP8, hier in een elegant "sparkly" uitvoering met nette glitterdetails op het middenstuk samen met micromocka rondom. Bijpassende liner is inbegrepen.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Populaire SP8, hier in een elegant "sparkly" uitvoering met nette glitterdetails op het middelste deel samen met micromocka rondom. Nieuw voor het "Plus"-model is dat de liner verwijderbaar is, zodat je deze gemakkelijk kunt wassen of vervangen. Een liner is inbegrepen bij de aankoop van een helm.

  Deze rijhelm heeft een extra grote klep (zonneklep) die een goede bescherming biedt tegen het felle zonlicht. Aanvankelijk is het model ontwikkeld voor ruiters in Florida, waar de zon sterk schijnt en een storende factor vormt tijdens zowel training als competitie. Dit samen met echt goede ventilatie om de ruiter koel te houden tijdens warme dagen, en vooral op zonnige dagen. Het materiaal is het laatste op het gebied van temperatuurregeling en werkt erg goed.

  Men heeft ook gefocust op een goed kinbandje, met moderne technologie erachter, de GPX-technologie, die een goed aansluitende en veilige pasvorm biedt.

  Hygiënisch
  De binnenkant van de helm is behandeld met zilverionen die zorgen voor een betere hygiëne en vrij van geuren, bovendien hebben zilverionen een antibacteriële werking.

  Tips!
  Als het te koud wordt tijdens de koelere maanden, kun je een klein stukje stof tussen het netje aan de voorkant van het voorhoofd en de helm zelf leggen, dat maakt een groot verschil!

  Art.nr:
  0209013126054_S_r
 • Over het Merk
 • Charles Owen werd al in 1911 opgericht door de man met dezelfde naam en wordt sindsdien door de familie over vier generaties heen geleid. De drijfveer en het doel is altijd geweest om producten te creëren "for a safer world", een veiligere wereld. Alle helmen worden vervaardigd uit materialen van absoluut de hoogste kwaliteit in hun prijswinnende fabriek in Groot-Brittannië. De ontwikkeling is nooit stil komen te staan en vandaag, meer dan 100 jaar later, is Charles Owen nog steeds een van 's werelds grootste en constant relevante helmproducenten.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl