Rijhelm SP8 Sparkly Plus Leatherlook Zwart/Zwart bling
Rijhelm SP8 Sparkly Plus Leatherlook Zwart/Zwart bling in de groep Rijuitrusting / Rijhelmen / Zonneklep bij Equinest (0209013226054_S_r)

Charles Owen

Rijhelm SP8 Sparkly Plus Leatherlook Zwart/Zwart bling

Populaire SP8, hier in exclusieve "sparkly leatherlook"-uitvoering met nette glitterdetails op het middendeel samen met elegant kunstleer rondom. Bijpassende liner inbegrepen.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Charles Owens populaire SP8, hier in een exclusieve "sparkly leatherlook"-uitvoering met nette glitterdetails op het middenstuk samen met elegant kunstleer rondom. In dit nieuwe "Plus"-model is de liner afneembaar zodat je hem gemakkelijk kunt wassen, of de liner kunt vervangen. Er is een liner inbegrepen bij de aankoop van de helm.

  De zonneklep biedt een effectieve bescherming tegen het felle zonlicht, terwijl het de helm een stoere look geeft. Het model is oorspronkelijk ontwikkeld voor ruiters in Florida, waar de zon vaak fel schijnt en een storende factor vormt tijdens zowel training als wedstrijd. De helm is ook voorzien van echt goede ventilatie om de ruiter koel te houden tijdens warme en zonnige dagen. Het materiaal is het meest recente op het gebied van temperatuurregulering en werkt echt goed.

  Er is ook aandacht besteed aan een goed kinbandje, met moderne technologie als ondersteuning, de GPX-technologie, die een nauwsluitende en veilige pasvorm biedt.

  Hygiënisch
  De binnenkant van de helm is behandeld met zilverionen die zorgen voor een betere hygiëne om de helm vrij van geur te maken, bovendien werken zilverionen antibacterieel.

  Tips!
  Als het te koud wordt tijdens de koelere maanden, kun je een klein stukje stof tussen het netje aan de voorkant van het voorhoofd en de helm zelf leggen, dat maakt een groot verschil!

  Verzorgingsadvies
  Laat de helm altijd langzaam drogen bij kamertemperatuur, bij voorkeur niet in de buurt van warmtebronnen zoals radiatoren of in direct zonlicht. Gebruik een vochtige spons voor de schoonmaak.

  Art.nr:
  0209013226054_S_r
 • Over het Merk
 • Charles Owen werd al in 1911 opgericht door de man met dezelfde naam en wordt sindsdien door de familie over vier generaties heen geleid. De drijfveer en het doel is altijd geweest om producten te creëren "for a safer world", een veiligere wereld. Alle helmen worden vervaardigd uit materialen van absoluut de hoogste kwaliteit in hun prijswinnende fabriek in Groot-Brittannië. De ontwikkeling is nooit stil komen te staan en vandaag, meer dan 100 jaar later, is Charles Owen nog steeds een van 's werelds grootste en constant relevante helmproducenten.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl