Mips Liner
Mips Liner in de groep Rijuitrusting / Rijhelmen / Liners bij Equinest (1K40030001_r)

OneK

Mips Liner

Liner voor de One K MIPS-helmen, eenvoudig te verwijderen en te wassen of te vervangen als u een grotere of kleinere maat nodig heeft.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Liner voor OneK MIPS helmen die in ronde of ovale vorm komen. De liners zijn bevestigd met handige drukknopen waardoor de liner gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging of om de maat te verwisselen.

  Elke liner dekt twee maten van de helm (cm). Zie de tabel rechts om te bekijken welke liner bij welke schaal past, bijvoorbeeld past maat L in liner in een schaal met maat 2 (Large), terwijl XS zowel in een schaal met maat 0 (Small) als in een schaal met maat 1 (Medium) past.

  Bij aankoop van een helm van OneK bij Horseonline is een liner altijd inbegrepen in de prijs van de helm en wordt automatisch met uw bestelling meegezonden.

  Voor de beste pasvorm is de liner beschikbaar in twee modellen, rond en ovaal, let erop dat maat XXXS, XXS en XXL alleen beschikbaar zijn in de ronde vorm. Zie de onderstaande tabel om de liner te combineren met de juiste maat buitenschaal.

  Art.nr:
  1K40030001_r
 • Over het Merk
 • De helmfabrikant OneK produceert moderne en comfortabele helmen, altijd met een sterke focus op veiligheid. De helmen zijn op drie manieren getest om te garanderen dat ze de gebruiker optimaal beschermen; door middel van directe slagen of botsingen, zijwaartse slagen en ook tegen voorwerpen die potentieel door de ventilatie of soortgelijk zouden kunnen doordringen. De helmen zijn uiterst comfortabel en de maat wordt geregeld door een liner-systeem, wat het gemakkelijk maakt om de maat aan te passen maar ook om het schoon en fris te houden.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl