Liner
Liner in de groep Rijuitrusting / Rijhelmen / Liners bij Equinest (1K40012_r)

OneK

Liner

Liner voor OneK-helmen, makkelijk te verwijderen en te wassen of te vervangen als je een grotere of kleinere maat nodig hebt.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Voeringen voor OneK helmen die in ronde of ovale vorm komen, let op dat de maten XXXS, XXS en XXL alleen in ronde vorm beschikbaar zijn. Elke voering dekt twee klassieke helm maten (cm) en is eenvoudig te verwijderen en te wassen. In de tabel aan de rechterkant is aangegeven welke voering in welke schaal past, bijvoorbeeld voering L past in een schaal met maat 2 (Large), terwijl voering XS zowel in een 0 (Small) als in een 1 (Medium) schaal past.

  Bij aankoop van een helm van OneK bij Horseonline is er altijd een liner inbegrepen in de prijs en wordt deze automatisch met de bestelling meegeleverd. Heb je echter een nieuwe nodig om vaker te kunnen wassen, of is de maat die je hebt misschien te klein geworden (een veelvoorkomend probleem bij groeiende kinderen), dan kan het handig zijn om een extra te kopen.

  OneK's liners zijn gemaakt van polyester en liggen comfortabel tegen het hoofd zonder te schuren. Ze zijn goed geventileerd met mesh aan de zijkanten zodat ze prettig zijn om te dragen tijdens zowel korte als lange ritten. Dezelfde liners worden gebruikt in alle modellen van de helm.

  Art.nr:
  1K40012_r
 • Over het Merk
 • De helmfabrikant OneK produceert moderne en comfortabele helmen, altijd met een sterke focus op veiligheid. De helmen zijn op drie manieren getest om te garanderen dat ze de gebruiker optimaal beschermen; door middel van directe slagen of botsingen, zijwaartse slagen en ook tegen voorwerpen die potentieel door de ventilatie of soortgelijk zouden kunnen doordringen. De helmen zijn uiterst comfortabel en de maat wordt geregeld door een liner-systeem, wat het gemakkelijk maakt om de maat aan te passen maar ook om het schoon en fris te houden.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl