Bril voor Rijhelm Smoke
Bril voor Rijhelm Smoke
Bril voor Rijhelm Smoke in de groep Rijuitrusting / Rijhelmen / Helmverzorging & Accessoires bij Equinest (1K60010026SM)

OneK

Bril voor Rijhelm Smoke

Zonnebril in smoke, laag lichtdoorlatend, voor OneK rijhelmen. Past op alle nieuwere modellen en is eenvoudig te bevestigen met sterke magneten onder de klep.Lees meer

€49.95
 
Voeg toe aan winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • Zonnebril voor OneK rijhelmen. Past op alle nieuwere modellen en wordt eenvoudig bevestigd met sterke magneten onder de klep. Het is makkelijk te zien of je OneK helm voorbereid is omdat er een langwerpig rubberen stuk voor het voorhoofd zit, onder de klep, dat je wegtrekt waarna je twee gaten ziet waarin de zonnebril eenvoudig wordt gedrukt. De zonnebrillen zijn makkelijk naar beneden en omhoog te kantelen wat ze handig maakt om te gebruiken in verschillende weersomstandigheden. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren voor verschillende lichtsterktes.

  Smoke- Voor de allerhelderste dagen, lage lichtdoorlatendheid

  Chrome- Medium lichtdoorlatendheid, voor zonnig/halfbewolkt

  Geel- Hoog lichtdoorlatendheid, voor bewolkte en donkere dagen
  Art.nr:
  1K60010026SM
 • Over het Merk
 • De helmfabrikant OneK produceert moderne en comfortabele helmen, altijd met een sterke focus op veiligheid. De helmen zijn op drie manieren getest om te garanderen dat ze de gebruiker optimaal beschermen; door middel van directe slagen of botsingen, zijwaartse slagen en ook tegen voorwerpen die potentieel door de ventilatie of soortgelijk zouden kunnen doordringen. De helmen zijn uiterst comfortabel en de maat wordt geregeld door een liner-systeem, wat het gemakkelijk maakt om de maat aan te passen maar ook om het schoon en fris te houden.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl