Helmmuts Fleece Mesh Zwart
Helmmuts Fleece Mesh Zwart in de groep Rijuitrusting / Rijhelmen / Helmverzorging & Accessoires bij Equinest (10030001BA)

Back on Track

Helmmuts Fleece Mesh Zwart

Ben je het zat om bevroren oren te hebben na een koude rit of een hele dag op de skipiste? De comfortabele helmmuts van Back on Track, met geïntegreerde Welltex®-technologie, maximaliseert de warmteafgifte en past in de meeste soorten helmen.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Ben je het zat om bevroren oren te hebben na een koude rit of een hele dag op de piste? Geen zorgen - hier is de oplossing! De comfortabele helmmuts van Back on Track is ontwikkeld met een zachte fleecekraag die, samen met de geïntegreerde en de bloedcirculatie bevorderende Welltex®-technologie, effectief de warmte teruggeeft en dankzij het dunne netmateriaal in de meeste soorten helmen past.

  • Welltex®-technologie
  • Zachte en warme fleece
  • Bovenkant van dun en luchtig gaas


  Maat & pasvorm

  Meet je hoofd om de juiste maat te krijgen, of kies je normale helmmaat. Als je tussen twee verschillende maten zit, raadt Back on Track aan om de grotere maat te nemen.

  S: 50-53
  M: 54-56
  L: 57-59
  XL: 60-61

  De helmmuts past onder de meeste helmen - of het nu gaat om een ruiterhelm, skihelm, sneeuwscooterhelm, motorhelm, fietshelm, hockeyhelm, klimhelm, bouwhelm, veiligheidshelm of werkhelm.


  Welltex®
  De unieke samenstelling van natuurlijke mineralen in de Welltex®-technologie van Back on Track vangt lichaamswarmte op en zet deze om in langgolvige infrarode energie, die vervolgens wordt gereflecteerd naar de huid, gewrichten en spieren. Infrarode energie staat bekend om zijn vermogen om de bloedcirculatie te bevorderen, en kan daarom nuttig zijn bij het herstellen van blessures, bij slijtage, ontstekingen of gespannen spieren.

  Begin met het gebruik van Back on Track
  De producten van Back on Track met Welltex-technologie moeten geleidelijk worden geïntroduceerd om het lichaam aan de effecten te laten wennen. De aanbeveling is om maximaal 4 uur per dag te dragen gedurende de eerste 2-3 dagen, en vervolgens de gebruikstijd geleidelijk met één uur per keer te verlengen. Na de introductieperiode moeten de producten minimaal 8 uur per dag worden gedragen, en bij voorkeur langer. Het kan tot 10-20 dagen duren voordat het maximale resultaat wordt bereikt.

  Als je echter merkt dat het effect begint af te nemen, kan het goed zijn om een pauze te nemen van het product. Na de neutraliseringsperiode kun je het product opnieuw introduceren.

  De producten werken het beste direct op de huid, maar zijn ook effectief met een dunne laag stof eronder. Ze kunnen zowel tijdens rust als activiteit worden gebruikt - maar het beste effect wordt bereikt tijdens activiteit, vanwege een hogere lichaamstemperatuur en daardoor sterkere warmte-reflectie.

  Gebruik in combinatie met een liniment of iets vergelijkbaars naar eigen inzicht, de werking kan worden versterkt bij gelijktijdig gebruik.

  Houd er rekening mee dat
  Een verhoogde bloedcirculatie kan in sommige gevallen een prikkelend of gevoelig gevoel veroorzaken. De reactie is volledig individueel en iedereen ervaart het effect op verschillende manieren, dus het is goed om hiervan op de hoogte te zijn en indien nodig aandacht te schenken.

  De initiële reactie kan al optreden na enkele uren gebruik. Als je ongemak ervaart, moet het product niet meer op dezelfde dag worden gebruikt, maar in plaats daarvan kun je proberen het product geleidelijker te introduceren in de daaropvolgende dagen.

  Gebruik het product alleen volgens de instructies en raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden. Als je een medische behandeling ondergaat, overleg dan met je arts als je onzeker bent over hoe het product je behandeling beïnvloedt.

  Niet gebruiken tijdens zwangerschap of dracht.

  Onderhoudsinstructies
  Het product moet schoon worden gehouden voor maximaal effect. De mineralen die het effect geven zijn in het materiaal verweven en kunnen niet worden gewassen of afgesleten. Volg altijd de wasinstructies op het label van het product.

  • Zachte was, 40°C
  • Gebruik normaal wasmiddel
  • Laat aan de lucht drogen
  • Niet bleken
  • Geen wasverzachter
  • Niet chemisch reinigen
  • Niet strijken
  • Niet in de droger

  Materiaal
  Polyester met ingebedde Welltex®-technologie.

  Art.nr:
  10030001BA
 • Over het Merk
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl