Royal Quick Wraps Zwart
Royal Quick Wraps Zwart
Royal Quick Wraps Zwart
Royal Quick Wraps Zwart in de groep Paardenverzorging en Verzorging / Massage & Bloedcirculatie bij Equinest (203100)

Back on Track

Royal Quick Wraps Zwart

Back On Track's enorm populaire Quick Wraps in zwart, makkelijk passend te maken dankzij de handige klittenbandsluitingen.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • Ongelooflijk soepele beenbeschermers die gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn met handige en sterke klittenbandsluitingen. Royal Quick Wraps zijn voorgevormd en hebben een duurzame buitenkant die de dikke en zachte padding stevig op zijn plaats houdt. De beschermers hebben vier klittenbandriemen die niet alleen zorgen dat ze op hun plaats blijven, maar ook helpen om een perfecte pasvorm op het paardenbeen te geven.

  De dikke binnenpadding heeft Back On Tracks bekende Welltex®-technologie, die kan helpen om de bloedcirculatie te stimuleren door langgolvige infrarode energie, waar het doel bijvoorbeeld is om de klachten te verlichten voor paarden die problemen hebben met zwellingen of galletjes. Ze kunnen natuurlijk ook preventief gebruikt worden in de stal en tijdens het transport.

  Verkocht per paar.

  • Welltex®-technologie
  • Voorgevormd buitenhoes
  • Vier gespen voor een perfecte pasvorm
  • Zacht en dik binnenvoering
  • Past even goed in de stal als op transport
  • Voor gallen, zwellingen of preventief gebruik


  Maat & Pasvorm
  Small: 35x40
  Medium: 40x40
  Large: 45x40
  X-Large: 45x40

  Welltex®
  De unieke samenstelling van natuurlijke mineralen in de Welltex®-technologie vangt lichaamswarmte op en zet deze om in langgolvige infrarode energie, die vervolgens teruggekaatst wordt naar huid, gewrichten en spieren. De infrarode energie staat bekend om zijn vermogen om de bloedcirculatie te bevorderen en kan daardoor behulpzaam zijn bij herstel van blessures, bij slijtage, ontstekingen of gespannen spieren.

  Begin met het gebruik van Back on Track
  Back on Tracks producten, met Welltex-technologie, moeten geleidelijk worden geïntroduceerd om het lichaam te wennen aan het effect. De aanbeveling zegt maximaal 4 uur/dag tijdens de eerste 2-3 dagen, en daarna geleidelijk de gebruikstijd verhogen met een uur tegelijk. Wanneer de introductieperiode voorbij is, moeten de producten ten minste 8 uur per dag worden gebruikt, en bij voorkeur langer. Het kan tot 10-20 gebruiksdagen duren voordat het maximale resultaat wordt bereikt.

  Mocht u echter ervaren dat het effect begint af te nemen, kan het goed zijn om een pauze van het product te nemen. Na de neutralisatieperiode kunt u opnieuw beginnen en het product opnieuw introduceren.

  De producten worden bij voorkeur direct op de huid gebruikt, maar zijn ook effectief met een dunne laag stof eronder. Ze kunnen ook gebruikt worden tijdens rust en activiteit - maar het beste effect wordt bereikt tijdens activiteit, vanwege een hogere lichaamstemperatuur en daardoor een sterkere warmtereflectie.

  Gebruik samen met liniment of vergelijkbaar met eigen beoordeling, het effect kan versterkt worden bij gelijktijdig gebruik.

  Denk eraan dat
  Een verhoogde bloeddoorstroming kan in sommige gevallen een effect hebben dat als prikkelend of pijnlijk wordt ervaren. De reactie is volledig individueel en iedereen ervaart het effect op een andere manier, maar het is dus iets dat goed is om te weten, zodat men er indien nodig aandacht aan kan besteden.

  De initiële reactie kan al na een uur gebruik optreden. Als men ongemak ervaart, moet het product diezelfde dag niet verder gebruikt worden; in plaats daarvan kan men proberen het product de volgende dagen geleidelijker te introduceren.

  Gebruik het product alleen volgens de instructies en raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden. Als u een behandeling voor een ziekte ondergaat, raadpleeg dan uw arts als u onzeker bent over hoe het product uw behandeling kan beïnvloeden.

  Gebruik niet tijdens zwangerschap of dracht.

  Buitenste omhulsel
  Materiaal: 100% polyester
  Vulling: 100% SBR
  Band: 100% Polypropyleen

  Binnenvulling
  Materiaal: 100% Polypropyleen
  Vulling: 100% Polyester
  Met Welltex®-technologie

  Art.nr:
  203100
 • Over het Merk
 • Door de jaren heen heeft Back On Track zich een steeds grotere naam binnen de paardensport verworven en biedt het producten die zowel bij paarden en honden als bij ruiters en mensen in het algemeen geliefd zijn. Back On Track werd ruim 20 jaar geleden opgericht in Zweden en is bekend om het Welltex-materiaal, een keramische textiel die de lichaamswarmte reflecteert en de bloedcirculatie verhoogt, wat pijn kan verlichten en kan helpen om spierspanningen los te maken. Ze hebben ook bijzondere aandacht gekregen voor hun MIPS-helmen, die beschermen tegen roterende vallen op een manier die een gewone helm niet doet. De EQ-modellen hebben meerdere tests gewonnen en zijn bij verschillende gelegenheden uitgeroepen tot de veiligste helm op de markt.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl