15
Stalbandage Royal Quick Wraps Deluxe Zwart/Marineblauw
Stalbandage Royal Quick Wraps Deluxe Zwart/Marineblauw
Stalbandage Royal Quick Wraps Deluxe Zwart/Marineblauw
Stalbandage Royal Quick Wraps Deluxe Zwart/Marineblauw
Stalbandage Royal Quick Wraps Deluxe Zwart/Marineblauw
Stalbandage Royal Quick Wraps Deluxe Zwart/Marineblauw in de groep Paardenuitrusting / Scheenbeschermers & Beenwraps / Transportbescherming & Stalbescherming bij Equinest (20339001NA)

Back on Track

Stalbandage Royal Quick Wraps Deluxe Zwart/Marineblauw

Hoogwaardige stalbandages met Welltex®-technologie - ontworpen met een anatomische pasvorm voor optimaal comfort en ontworpen om maximale bewegingsvrijheid en minimale druk op de pees te bieden.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • Back on Tracks bijgewerkte Delux-model van hun enorm populaire stalbandages Royal Quick Wraps, met Welltex®-technologie - ontwikkeld met een anatomische pasvorm voor optimaal comfort, en ontworpen om maximale bewegingsvrijheid en minimale druk op de pees te bieden.

  De zwarte stalbandages, met marineblauwe rand, bestaan uit twee delen, een dikke binnenpad, met Welltex®-technologie, die op zijn plaats wordt gehouden door een hoogwaardige, duurzame buitenhoes. De binnenpad is onderaan, bij de hoef, voorzien van een versterkt, waterafstotend materiaal om een lange levensduur te garanderen.

  De stalbeschermers hebben, dankzij de Welltex®-technologie, een effect dat klachten bij paarden met problemen in pezen, gewrichten en ligamenten kan verlichten, en kunnen daarom zowel preventief worden ingezet als om het herstel van het paard te bevorderen in verband met artrose-, ontstekings-, zwelling- of gallproblemen.

  Royal Quick Wraps Deluxe worden per paar verkocht en worden vastgezet met stevige klittenbandsluitingen.

  • Welltex®-technologie die kan helpen bij problemen met ontsteking, gallen en zwelling
  • Anatomische pasvorm
  • Maximale bewegingsvrijheid
  • Minimale druk op de pezen
  • Sterke, duurzame klittenbandsluitingen
  • Versterkte, waterbestendige onderrand
  • Soepele en gebruiksvriendelijke


  Welltex®
  De unieke samenstelling van natuurlijke mineralen in de Welltex®-technologie vangt lichaamswarmte op en zet deze om in langgolvige infrarode energie, die vervolgens teruggekaatst wordt naar huid, gewrichten en spieren. De infrarode energie staat bekend om zijn vermogen om de bloedcirculatie te bevorderen en kan daardoor behulpzaam zijn bij herstel van blessures, bij slijtage, ontstekingen of gespannen spieren.

  Begin met het gebruik van Back on Track
  Back on Tracks producten, met Welltex-technologie, moeten geleidelijk worden geïntroduceerd om het lichaam te wennen aan het effect. De aanbeveling zegt maximaal 4 uur/dag tijdens de eerste 2-3 dagen, en daarna geleidelijk de gebruikstijd verhogen met een uur tegelijk. Wanneer de introductieperiode voorbij is, moeten de producten ten minste 8 uur per dag worden gebruikt, en bij voorkeur langer. Het kan tot 10-20 gebruiksdagen duren voordat het maximale resultaat wordt bereikt.

  Mocht u echter ervaren dat het effect begint af te nemen, kan het goed zijn om een pauze van het product te nemen. Na de neutralisatieperiode kunt u opnieuw beginnen en het product opnieuw introduceren.

  De producten worden bij voorkeur direct op de huid gebruikt, maar zijn ook effectief met een dunne laag stof eronder. Ze kunnen ook gebruikt worden tijdens rust en activiteit - maar het beste effect wordt bereikt tijdens activiteit, vanwege een hogere lichaamstemperatuur en daardoor een sterkere warmtereflectie.

  Gebruik samen met liniment of vergelijkbaar met eigen beoordeling, het effect kan versterkt worden bij gelijktijdig gebruik.

  Denk eraan dat
  Een verhoogde bloeddoorstroming kan in sommige gevallen een effect hebben dat als prikkelend of pijnlijk wordt ervaren. De reactie is volledig individueel en iedereen ervaart het effect op een andere manier, maar het is dus iets dat goed is om te weten, zodat men er indien nodig aandacht aan kan besteden.

  De initiële reactie kan al na een uur gebruik optreden. Als men ongemak ervaart, moet het product diezelfde dag niet verder gebruikt worden; in plaats daarvan kan men proberen het product de volgende dagen geleidelijker te introduceren.

  Gebruik het product alleen volgens de instructies en raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden. Als u een behandeling voor een ziekte ondergaat, raadpleeg dan uw arts als u onzeker bent over hoe het product uw behandeling kan beïnvloeden.

  Gebruik niet tijdens zwangerschap of dracht.

  Verzorgingsadvies
  Het product dient schoon gehouden te worden voor maximale effectiviteit. De mineralen die het effect geven zijn ingeweven in het materiaal en kunnen niet worden uitgewassen of versleten. Volg altijd de wasvoorschriften die op het etiket van het product staan.

  Machinewas 40°C, fijne was. Gebruik normaal wasmiddel. Niet wassen met bleek of wasverzachter. Niet chemisch reinigen. Niet strijken. Laat aan de lucht drogen, niet in de droger.

  Materiaal
  Buitenkant van polyester, met een vulling van SBR en banden van polypropyleen.

  Binnenkussen, met Welltex®-technologie, van polypropyleen, vulling van polyester.

  Art.nr:
  20339001NA
 • Over het Merk
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl