10
IJslandse Springschoenen Wit
IJslandse Springschoenen Wit in de groep Paardenuitrusting / Scheenbeschermers & Beenwraps / Springschoenen bij Equinest (2102002101170_V_r)

Veredus

IJslandse Springschoenen Wit

Islands-boots van Veredus in drie verschillende gewichten. Ontworpen om een perfecte pasvorm op het paard te bieden terwijl de boots een complete bescherming geven.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • IJslandse-laarzen van Veredus in drie verschillende gewichten. Ontworpen om een perfecte pasvorm op het paard te bieden terwijl de laarzen volledige bescherming bieden. Gebruikt in alle disciplines en werkt op alle soorten ondergronden (gras, zand, modder).

  Het bescherming is gemaakt van een elastisch materiaal dat zich om de hoef van het paard sluit en voorkomt dat het bescherming roteert tijdens gebruik. De dubbele snelgespsluiting zorgt ervoor dat het bescherming perfect past. Het bescherming bestaat uit twee banden waarvan de eerste elastisch is en rond de hoefwand geplaatst wordt. De tweede is van neopreen en klittenband en zit rond de kogelgewricht. Het neopreen zorgt voor de beste comfort en voorkomt dat het paard schuurplekken krijgt.

  Advies over gebruik:
  Hoeven kunnen sterk variëren in grootte en vorm. Het product is niet geschikt voor hoeven met bijzonder lage hielen.

  Gebruik geen hoefvet of soortgelijke producten onder de bescherming.

  Art.nr:
  2102002101170_V_r
 • Over het Merk
 • De basis van het succes van Veredus is voor een groot deel toe te schrijven aan een zorgvuldige aandacht voor grondstoffen, het gebruik van de meest recente en meest geavanceerde technieken, en een bijna obsessieve aandacht voor elk klein detail. Dit alles heeft Veredus tot marktleider in beenbescherming gemaakt. Alle producten ondergaan een strenge testfase voordat ze worden goedgekeurd, en ruiters kunnen er dus zeker van zijn dat elke bescherming die de Veredus-fabriek verlaat uitvoerig is getest om optimaal te functioneren met minimale impact op het paard.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl