Beenbeschermers Airflow Brush Boots Bruin
Beenbeschermers Airflow Brush Boots Bruin
Beenbeschermers Airflow Brush Boots Bruin
Beenbeschermers Airflow Brush Boots Bruin
Beenbeschermers Airflow Brush Boots Bruin in de groep Paardenuitrusting / Scheenbeschermers & Beenwraps / Beenbeschermers & Dressuurboots bij Equinest (20191701BR)

Back on Track

Beenbeschermers Airflow Brush Boots Bruin

Hoogwaardige beenbeschermers met hoge ademend vermogen, goede schokabsorptie en goede drukverlichting, die zowel de gevoelige benen van het paard goede ondersteuning bieden als effectieve bescherming tegen verschillende soorten stoten en slagen.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • Back on Tracks hoogwaardige beenbeschermers Airflow Brush, die gemaakt zijn van vormbaar en ventilerend 3D-Mesh, bieden niet alleen een hoge ademend vermogen, maar hebben ook zowel een goede schokabsorptie als drukverlichting, wat op zijn beurt zowel ondersteunt als de benen van het paard effectief beschermt tegen verschillende soorten schokken en slagen. Ontworpen met verstevigingen van kunstleer en blijven op hun plaats dankzij stevige, versterkte klittenbandsluitingen.

  De bruine beschermers zijn daarnaast gevoerd met Welltex®-technologie, wat jouw paard de beste voorwaarden geeft voor prestatie en herstel. De technologie werkt stimulerend voor de bloedcirculatie, maar biedt ook een effectieve ondersteuning voor pezen en gewrichten.

  Het model is ontwikkeld om zowel de voor- als achterbenen te passen. Voor de achterbenen raden we aan om een maat groter te kiezen dan voor de voorbenen, bijvoorbeeld maat M voor en maat L achter.

  Verkocht per paar.

  • Welltex®-technologie die bijvoorbeeld kan helpen bij het verlichten van problemen met ontsteking, galle en zwelling
  • 3D-Mesh
  • Goed ademend vermogen
  • Stevige, versterkte klittenband
  • Gedetailleerd met PU-leer
  • Geschikt voor zowel voor- als achterbenen


  Welltex®
  De unieke samenstelling van natuurlijke mineralen in de Welltex®-technologie vangt lichaamswarmte op en zet deze om in langgolvige infrarode energie, die vervolgens teruggekaatst wordt naar huid, gewrichten en spieren. De infrarode energie staat bekend om zijn vermogen om de bloedcirculatie te bevorderen en kan daardoor behulpzaam zijn bij herstel van blessures, bij slijtage, ontstekingen of gespannen spieren.

  Begin met het gebruik van Back on Track
  Back on Tracks producten, met Welltex-technologie, moeten geleidelijk worden geïntroduceerd om het lichaam te wennen aan het effect. De aanbeveling zegt maximaal 4 uur/dag tijdens de eerste 2-3 dagen, en daarna geleidelijk de gebruikstijd verhogen met een uur tegelijk. Wanneer de introductieperiode voorbij is, moeten de producten ten minste 8 uur per dag worden gebruikt, en bij voorkeur langer. Het kan tot 10-20 gebruiksdagen duren voordat het maximale resultaat wordt bereikt.

  Mocht u echter ervaren dat het effect begint af te nemen, kan het goed zijn om een pauze van het product te nemen. Na de neutralisatieperiode kunt u opnieuw beginnen en het product opnieuw introduceren.

  De producten worden bij voorkeur direct op de huid gebruikt, maar zijn ook effectief met een dunne laag stof eronder. Ze kunnen ook gebruikt worden tijdens rust en activiteit - maar het beste effect wordt bereikt tijdens activiteit, vanwege een hogere lichaamstemperatuur en daardoor een sterkere warmtereflectie.

  Gebruik samen met liniment of vergelijkbaar met eigen beoordeling, het effect kan versterkt worden bij gelijktijdig gebruik.

  Denk eraan dat
  Een verhoogde bloeddoorstroming kan in sommige gevallen een effect hebben dat als prikkelend of pijnlijk wordt ervaren. De reactie is volledig individueel en iedereen ervaart het effect op een andere manier, maar het is dus iets dat goed is om te weten, zodat men er indien nodig aandacht aan kan besteden.

  De initiële reactie kan al na een uur gebruik optreden. Als men ongemak ervaart, moet het product diezelfde dag niet verder gebruikt worden; in plaats daarvan kan men proberen het product de volgende dagen geleidelijker te introduceren.

  Gebruik het product alleen volgens de instructies en raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden. Als u een behandeling voor een ziekte ondergaat, raadpleeg dan uw arts als u onzeker bent over hoe het product uw behandeling kan beïnvloeden.

  Gebruik niet tijdens zwangerschap of dracht.

  Verzorgingsadvies
  Het product dient schoon gehouden te worden voor maximale effectiviteit. De mineralen die het effect geven zijn ingeweven in het materiaal en kunnen niet worden uitgewassen of versleten. Volg altijd de wasvoorschriften die op het etiket van het product staan.

  Machinewas 40°C, fijne was. Gebruik normaal wasmiddel. Niet wassen met bleek of wasverzachter. Niet chemisch reinigen. Niet strijken. Laat aan de lucht drogen, niet in de droger.

  Materiaal
  Buitenkant en voering van polyester, met delen in PVC. Vulling van EVA en SBR.

  Art.nr:
  20191701BR
 • Over het Merk
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl