10
Kevlar beenbeschermers STS Zwart
Kevlar beenbeschermers STS Zwart in de groep Paardenuitrusting / Scheenbeschermers & Beenwraps / Beenbeschermers bij Equinest (21020470_S_r)

Veredus

Kevlar beenbeschermers STS Zwart

Veredus Kevlar peesbeschermers STS Zwart hebben alle voordelen van Carbon Gel met schokabsorberende gel en ventilatie, maar zijn hier versterkt met kevlar in plaats van koolstofvezel en een binnenkant van synthetisch schapenvacht.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • De Save The Sheep versie van Veredus Kevlar, een uitstekende beenbeschermer die met een andere kleurencombinatie de Carbon Gel Vento is. In plaats van koolstofvezel wordt Kevlar gebruikt om de pees te beschermen en is vijf keer sterker dan staal, terwijl het ongelooflijk licht is. De koot wordt ook beschermd door een schokabsorberende gel die klappen zeer goed opvangt. De STS beschermers hebben synthetisch schapenvacht dat de kleur beter behoudt, vuil blijft minder snel hangen en ze zijn bovendien heel makkelijk schoon te maken.

  Voordelen van Kevlar beenbeschermers STS Zwart:

  - Versterkt met Kevlar dat vijf keer sterker is dan staal
  - Een kleurencombinatie die niet beschikbaar is in andere Veredus-beschermers
  - Schokabsorberende gel
  - Synthetisch schapenvacht voor eenvoudig onderhoud en langere levensduur
  - Ook achterbeschermers in dezelfde serie beschikbaar
  Art.nr:
  21020470_S_r
 • Over het Merk
 • De basis van het succes van Veredus is voor een groot deel toe te schrijven aan een zorgvuldige aandacht voor grondstoffen, het gebruik van de meest recente en meest geavanceerde technieken, en een bijna obsessieve aandacht voor elk klein detail. Dit alles heeft Veredus tot marktleider in beenbescherming gemaakt. Alle producten ondergaan een strenge testfase voordat ze worden goedgekeurd, en ruiters kunnen er dus zeker van zijn dat elke bescherming die de Veredus-fabriek verlaat uitvoerig is getest om optimaal te functioneren met minimale impact op het paard.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl