10
Carbon Gel Vento Beenbeschermers Zwart
Carbon Gel Vento Beenbeschermers Zwart
Carbon Gel Vento Beenbeschermers Zwart in de groep Paardenuitrusting / Scheenbeschermers & Beenwraps / Beenbeschermers bij Equinest (21020150Sv_r)

Veredus

Carbon Gel Vento Beenbeschermers Zwart

Carbon Gel Vento van Veredus in zwart. Vento is het meest geavanceerde beschermingssysteem van Veredus ooit en combineert comfort, bescherming en ventilatie op een manier die geen enkele beenbeschermer eerder heeft bereikt.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • De Rolls Royce model van de klassieke Carbon Gel serie van Veredus, Vento, komt met een innovatieve ventilatie. De binnenkant heeft een zogenaamde 3D-mesh die ervoor zorgt dat de warmte die de paardenbenen produceren door de binnenste en middelste laag gaat en daar verdeeld wordt in de 3D-mesh. Dankzij een unieke aanpassing aan de beweging van het paard, zal koele lucht in het onderste ventilatiegat gezogen worden en geleidelijk de warmte van de paardenbenen door de 3D-mesh duwen en uit de bovenste ventilatie.

  Bovendien wordt de pees van het paard beschermd door de met koolstofvezel versterkte schacht, en schokken worden op een fantastische manier opgevangen door de onderliggende gel. Carbon Gel Vento is iets slanker dan bijvoorbeeld de Olympus-serie en biedt een lichte, sportieve uitstraling en een uiterst hoog comfort voor het paard.

  Voordelen van Veredus Carbon Gel Vento Zwart:

  - Innovatieve ventilatie houdt het been koel
  - Unieke 3D mesh die vocht en warme lucht afvoert
  - Koolstofvezel versterkt voor ongeëvenaarde bescherming van de pees
  - Gel die schokken en klappen op de kogel absorbeert
  - Slank bescherming met sportieve uitstraling
  - Beschikbaar voor de achterbenen als reguliere beenbeschermers en jonge paarden beschermers


  Art.nr:
  21020150Sv_r
 • Over het Merk
 • De basis van het succes van Veredus is voor een groot deel toe te schrijven aan een zorgvuldige aandacht voor grondstoffen, het gebruik van de meest recente en meest geavanceerde technieken, en een bijna obsessieve aandacht voor elk klein detail. Dit alles heeft Veredus tot marktleider in beenbescherming gemaakt. Alle producten ondergaan een strenge testfase voordat ze worden goedgekeurd, en ruiters kunnen er dus zeker van zijn dat elke bescherming die de Veredus-fabriek verlaat uitvoerig is getest om optimaal te functioneren met minimale impact op het paard.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl