15
Beenbeschermers Airflow Bruin
Beenbeschermers Airflow Bruin
Beenbeschermers Airflow Bruin
Beenbeschermers Airflow Bruin
Beenbeschermers Airflow Bruin
Beenbeschermers Airflow Bruin in de groep Paardenuitrusting / Scheenbeschermers & Beenwraps / Beenbeschermers bij Equinest (20879001BR)

Back on Track

Beenbeschermers Airflow Bruin

Back on Tracks goed geventileerde, zorgvuldig ontwikkelde beenbeschermers, met zowel AirTech-technologie, Welltex®-technologie als 3D-Mesh, bieden zowel optimale ademend vermogen als anatomische pasvorm voor optimale luchtdoorvoer en comfort.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • Back on Tracks bruine, goed geventileerde en zorgvuldig ontwikkelde peesbeschermers, met zowel AirTech-technologie als 3D-Mesh, bieden optimale ademend vermogen en anatomische pasvorm voor optimale luchtdoorlaat en comfort. Naast een schokabsorberend, geperforeerd schuim, zijn de beenbeschermers voorzien van een Welltex®-gevoerde binnenkant, wat een technologie is die de bloedcirculatie stimuleert terwijl het pezen en gewrichten een effectieve ondersteuning biedt.

  De buitenkant van de beschermers bestaat uit een sterk en duurzaam omhulsel, dat, dankzij een schokabsorberend materiaal aan de achterkant van de pees, de kracht van harde slagen en schokken reduceert en verspreidt. Ook voorzien van extra ventilatiegaten langs de pees en aan de zijkanten, voor nog meer ventilatie.

  De twee stevige riemen, met klittenband, zonder elasticiteit, zorgen voor een individuele pasvorm, verdelen de druk optimaal en voorkomen dat de beschermers te strak rond de benen van het paard worden gespannen.

  Verkocht per paar.

  • AirTech-technologie die zorgt voor een goede ademend vermogen
  • Welltex®-technologie die bijvoorbeeld kan helpen bij het verlichten van problemen met ontsteking, galle en zwelling
  • 3D-Mesh
  • Sterke buitenschaal die de gevoelige buigpezen van het paard beschermt, voorzien van extra ventilatiegaten aan de zijkanten en bij de pees
  • Schokabsorberend schuim
  • Anatomische pasvorm
  • Blijft op zijn plaats met twee klittenbandsluitingen, zonder elasticiteit


  Welltex®
  De unieke samenstelling van natuurlijke mineralen in de Welltex®-technologie vangt lichaamswarmte op en zet deze om in langgolvige infrarode energie, die vervolgens teruggekaatst wordt naar huid, gewrichten en spieren. De infrarode energie staat bekend om zijn vermogen om de bloedcirculatie te bevorderen en kan daardoor behulpzaam zijn bij herstel van blessures, bij slijtage, ontstekingen of gespannen spieren.

  Begin met het gebruik van Back on Track
  Back on Tracks producten, met Welltex-technologie, moeten geleidelijk worden geïntroduceerd om het lichaam te wennen aan het effect. De aanbeveling zegt maximaal 4 uur/dag tijdens de eerste 2-3 dagen, en daarna geleidelijk de gebruikstijd verhogen met een uur tegelijk. Wanneer de introductieperiode voorbij is, moeten de producten ten minste 8 uur per dag worden gebruikt, en bij voorkeur langer. Het kan tot 10-20 gebruiksdagen duren voordat het maximale resultaat wordt bereikt.

  Mocht u echter ervaren dat het effect begint af te nemen, kan het goed zijn om een pauze van het product te nemen. Na de neutralisatieperiode kunt u opnieuw beginnen en het product opnieuw introduceren.

  De producten worden bij voorkeur direct op de huid gebruikt, maar zijn ook effectief met een dunne laag stof eronder. Ze kunnen ook gebruikt worden tijdens rust en activiteit - maar het beste effect wordt bereikt tijdens activiteit, vanwege een hogere lichaamstemperatuur en daardoor een sterkere warmtereflectie.

  Gebruik samen met liniment of vergelijkbaar met eigen beoordeling, het effect kan versterkt worden bij gelijktijdig gebruik.

  Denk eraan dat
  Een verhoogde bloeddoorstroming kan in sommige gevallen een effect hebben dat als prikkelend of pijnlijk wordt ervaren. De reactie is volledig individueel en iedereen ervaart het effect op een andere manier, maar het is dus iets dat goed is om te weten, zodat men er indien nodig aandacht aan kan besteden.

  De initiële reactie kan al na een uur gebruik optreden. Als men ongemak ervaart, moet het product diezelfde dag niet verder gebruikt worden; in plaats daarvan kan men proberen het product de volgende dagen geleidelijker te introduceren.

  Gebruik het product alleen volgens de instructies en raadpleeg een arts als de symptomen aanhouden. Als u een behandeling voor een ziekte ondergaat, raadpleeg dan uw arts als u onzeker bent over hoe het product uw behandeling kan beïnvloeden.

  Gebruik niet tijdens zwangerschap of dracht.

  Verzorgingsadvies
  Spoel de beschermers af onder koud water en veeg ze daarna af met een doek. Laat aan de lucht drogen.

  Materiaal
  Buitenschaal van TPU (thermoplastisch polyurethaan), vulling van polyester, chloorprene rubber en polyurethaan.

  Gevoerd met 80% polyamide en 20% polyester.

  Art.nr:
  20879001BR
 • Over het Merk
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl