Young Jump Vento Zwart
Young Jump Vento Zwart in de groep Paardenuitrusting / Scheenbeschermers & Beenwraps / Achterbeenbeschermers bij Equinest (21020151_YJSv_r)

Veredus

Young Jump Vento Zwart

Stijlvolle en functionele beenbeschermers in de kleur zwart. De populaire achterbeenbeschermers Young Jump Vento van Veredus worden veelvuldig gebruikt door ruiters op alle niveau's, zowel groot paard als pony.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • Stijlvol en functioneel ontwerp, de populaire achterbeenbeschermers Young Jump Vento van Veredus worden veel gebruikt door ruiters op alle niveaus, zowel voor grote paarden als pony's. Young Jump, zoals de naam al doet vermoeden, is ontworpen voor jonge paarden en is goedgekeurd voor competitie, maar wordt minstens net zo vaak gebruikt op "grote" paarden omdat ze goed passen rond de kogel zonder de bewegingen van het paard noemenswaardig te beïnvloeden.

  De binnenkant is van neopreen, een materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid van het paard en gemakkelijk schoon te maken is. De beschermers zijn waterdicht en absorberen ook geen vocht, wat vooral op regenachtige dagen opvalt, waar slechtere beschermers vaak zwaar en oncomfortabel worden. De ventilatie in de Veredus Young Jump Vento is gebaseerd op het transport van lucht in kanalen in het neopreen, welke dan uitgeperst wordt door de ventilatiegaten.

  Kan met de hand gewassen worden op 30 graden.
  Art.nr:
  21020151_YJSv_r
 • Over het Merk
 • De basis van het succes van Veredus is voor een groot deel toe te schrijven aan een zorgvuldige aandacht voor grondstoffen, het gebruik van de meest recente en meest geavanceerde technieken, en een bijna obsessieve aandacht voor elk klein detail. Dit alles heeft Veredus tot marktleider in beenbescherming gemaakt. Alle producten ondergaan een strenge testfase voordat ze worden goedgekeurd, en ruiters kunnen er dus zeker van zijn dat elke bescherming die de Veredus-fabriek verlaat uitvoerig is getest om optimaal te functioneren met minimale impact op het paard.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl