Achterbeenbeschermers Olympus Vento Zwart
Achterbeenbeschermers Olympus Vento Zwart
Achterbeenbeschermers Olympus Vento Zwart in de groep Paardenuitrusting / Scheenbeschermers & Beenwraps / Achterbeenbeschermers bij Equinest (21020253Sv_r)

Veredus

Achterbeenbeschermers Olympus Vento Zwart

Olympus Vento peesbeschermers van Veredus, in dit zwarte model, hebben een perfecte anatomische pasvorm, voeren warmte op een innovatieve manier af en bieden een ongelooflijk goede bescherming en veel schokabsorptie.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • De Olympus Vento peesbeschermers van Veredus, in dit zwarte model, zijn gemaakt van Bayer Polyurethaan dat weerstand biedt, flexibel is en onaangetast blijft bij temperatuurwisselingen. De beenbeschermers hebben een perfecte anatomische pasvorm die geen onaangename druk op het paard veroorzaakt of de bewegingen van het paard beperkt.

  Let op dat de maat S er anders uitziet dan de andere maten omdat deze kleiner zijn, en daarom kan de ventilatie niet op dezelfde plek als bij de grotere maten geplaatst worden. Afbeelding 1 toont maat M en L, afbeelding 2 toont maat S.

  Double Injection System
  De inzet heeft een hoge dichtheid die vijf keer sterker is dan de schaal, waarvan de dichtheid laag is. Deze twee componenten van het beenbescherming zijn samengesteld tot één geheel, zonder gebruik van lijm of naden. Dit resulteert in extreem beschermende en flexibele beenbeschermers.

  Goede bescherming
  Een bredere en meer uitgebreide deel van EVA-schuim resulteert in een zeer goede bescherming.

  Dubbele ventilatie
  De warmte van het paardenbeen gaat door een microgeperforeerde neopreenlaag en wordt verspreid via het gelede 3D-meshmateriaal, wat ventilatie door het hele bescherming biedt.

  Elastische banden met Quick Release-gesp
  Elastische banden die gemakkelijk verstelbaar zijn. Praktisch, snel en veilig te gebruiken!

  Voordelen
  • Optimale, anatomische pasvorm
  • Innovatieve ventilatie die warmte afvoert
  • Schuim dat schokken en slagen op de pees en kogel dempt
  • Extreem slagvast, maar toch flexibel en comfortabel voor het paard
  • Sportieve uitstraling die gecombineerd kan worden met beenbeschermers in dezelfde stijl

  Let op
  Afbeelding 1 toont hoe maat M en L eruitzien. Afbeelding 2 toont hoe maat S eruitziet. De maten verschillen in uiterlijk omdat de ventilatie niet op dezelfde plaats op de kleinste beschermers past als op de grotere.
  Art.nr:
  21020253Sv_r
 • Over het Merk
 • De basis van het succes van Veredus is voor een groot deel toe te schrijven aan een zorgvuldige aandacht voor grondstoffen, het gebruik van de meest recente en meest geavanceerde technieken, en een bijna obsessieve aandacht voor elk klein detail. Dit alles heeft Veredus tot marktleider in beenbescherming gemaakt. Alle producten ondergaan een strenge testfase voordat ze worden goedgekeurd, en ruiters kunnen er dus zeker van zijn dat elke bescherming die de Veredus-fabriek verlaat uitvoerig is getest om optimaal te functioneren met minimale impact op het paard.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl