11
Achterbeenbeschermers Olympus Absolute Zwart
Achterbeenbeschermers Olympus Absolute Zwart in de groep Paardenuitrusting / Scheenbeschermers & Beenwraps / Achterbeenbeschermers bij Equinest (21020255Sv_r)

Veredus

Achterbeenbeschermers Olympus Absolute Zwart

Olympus Absolute achterbeschermers in zwart hebben de best mogelijke pasvorm, voeren warmte op een innovatieve manier af, bieden extreem goede bescherming en zijn tegelijkertijd uiterst comfortabel en flexibel.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • Olympus Absolute achterbeenbeschermers van Veredus in dit zwarte model, is een nieuw project met een nieuw ontwerp, verbeterde pasvorm en nieuwe schaal. Ze zijn gemaakt van Bayer Polyuretaan dat resistent, flexibel en onaangetast is door temperatuurschommelingen. De beenbeschermers hebben een perfecte anatomische pasvorm die geen onaangename druk op het paard veroorzaakt of de bewegingen van het paard beperkt.

  Double Injection System
  De inzet heeft een hoge dichtheid die vijf keer sterker is dan de schaal, waarvan de dichtheid laag is. Deze twee componenten van het beenbescherming zijn samengesteld tot één geheel, zonder gebruik van lijm of naden. Dit resulteert in extreem beschermende en flexibele beenbeschermers.

  Goede bescherming
  Een bredere en meer uitgebreide deel van EVA-schuim resulteert in een zeer goede bescherming.

  Dubbele ventilatie
  De warmte van het paardenbeen gaat door een microgeperforeerde neopreenlaag en wordt verspreid via het gelede 3D-meshmateriaal, wat ventilatie door het hele bescherming biedt.

  Elastische banden met Quick Release-gesp
  Dit nieuwe ontwerp biedt meer keuzemogelijkheden wat betreft de pasvorm. De bandjes hebben nu vier gaten in plaats van drie.

  Getest en goedgekeurd door Ricotest
  Ricotest is het eerste Italiaanse onderzoek-, test- en CE-certificeringsinstituut voor schoenen, handschoenen, kleding, stootbescherming en andere persoonlijke beschermingsmiddelen voor werk, sport en vrije tijd. De Ricotest-laboratoria voeren mechanische en chemische tests uit op een breed scala van producten om conformiteit met de toepasselijke norm te waarborgen.

  Veredus is de enige beenbeschermerfabrikant binnen de paardensport die zijn producten certificeert met Ricotest. Veredus Carbon Gel Absolute is blootgesteld aan slag- en slijtageproeven die hun beschermings- en veiligheidseigenschappen garanderen.

  Voordelen
  • Optimale, anatomische pasvorm
  • Innovatieve ventilatie die warmte afvoert
  • Schuim dat schokken en slagen op de pees en kogel dempt
  • Extreem slagvast, maar toch flexibel en comfortabel voor het paard
  • Gecertificeerd door Ricotest
  • Sportieve uitstraling die gecombineerd kan worden met beenbeschermers in dezelfde stijl
  Art.nr:
  21020255Sv_r
 • Over het Merk
 • De basis van het succes van Veredus is voor een groot deel toe te schrijven aan een zorgvuldige aandacht voor grondstoffen, het gebruik van de meest recente en meest geavanceerde technieken, en een bijna obsessieve aandacht voor elk klein detail. Dit alles heeft Veredus tot marktleider in beenbescherming gemaakt. Alle producten ondergaan een strenge testfase voordat ze worden goedgekeurd, en ruiters kunnen er dus zeker van zijn dat elke bescherming die de Veredus-fabriek verlaat uitvoerig is getest om optimaal te functioneren met minimale impact op het paard.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl