10
Achterbeenbeschermers Carbon Gel Vento Zwart
Achterbeenbeschermers Carbon Gel Vento Zwart in de groep Paardenuitrusting / Scheenbeschermers & Beenwraps / Achterbeenbeschermers bij Equinest (21020151_Sv_r)

Veredus

Achterbeenbeschermers Carbon Gel Vento Zwart

Goed geventileerde beenbeschermers in zwart van Veredus. Carbon Gel Vento beschermt de kogel met een schokabsorberende gel terwijl vocht en zweet gemakkelijk van het been worden afgevoerd door de ventilatiegaten.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • Beenbeschermers van Veredus uit de Carbon Gel Vento reeks. Net als alle Carbon Gel beschermers hebben ze aan de binnenkant een gel die uitstekend schokken absorbeert en de buitenste versterking van koolstofvezel stopt zelfs de krachtigste slagen tegen de kogel. De binnenkant van neopreen is microgeperforeerd, wat betekent dat het vol zit met microscopische gaatjes die de warmte die het been uitstraalt doorlaten, waardoor het paard koel en comfortabel blijft.

  Wat de Carbon Gel Vento onderscheidt van de gewone Carbon Gel is de dubbele ventilatie in de bescherming. We hebben het unieke materiaal dat hierboven beschreven is en binnenin het neopreen bevindt zich een revolutionaire 3D mesh. Wat dit zo uniek maakt is dat wanneer het paard beweegt, de warmte en de vochtige lucht in de 3D mesh worden gezogen en omhoog worden geduwd en uit door de ventilatiegaten van de beschermers.

  Art.nr:
  21020151_Sv_r
 • Over het Merk
 • De basis van het succes van Veredus is voor een groot deel toe te schrijven aan een zorgvuldige aandacht voor grondstoffen, het gebruik van de meest recente en meest geavanceerde technieken, en een bijna obsessieve aandacht voor elk klein detail. Dit alles heeft Veredus tot marktleider in beenbescherming gemaakt. Alle producten ondergaan een strenge testfase voordat ze worden goedgekeurd, en ruiters kunnen er dus zeker van zijn dat elke bescherming die de Veredus-fabriek verlaat uitvoerig is getest om optimaal te functioneren met minimale impact op het paard.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl