Achterbeenbeschermers Carbon Gel Grand Slam Bruin
Achterbeenbeschermers Carbon Gel Grand Slam Bruin in de groep Paardenuitrusting / Scheenbeschermers & Beenwraps / Achterbeenbeschermers bij Equinest (21020164_B_r)

Veredus

Achterbeenbeschermers Carbon Gel Grand Slam Bruin

Bruine Veredus peesbeschermers achter in het model Carbon Gel Grand Slam. Past perfect bij de bijpassende voorbeenbeschermers die ontwikkeld zijn om Scott Brash in de schijnwerpers te zetten, de winnaar van de Rolex Grand Slam.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen

Ook beschikbaar in deze kleuren

 • Productinformatie
 • Veredus peesbeschermers achter, Carbon Gel Grand Slam. Past perfect bij de bijpassende voorbeschermers die zijn ontwikkeld om Scott Brash in de schijnwerpers te zetten, de winnaar van de Rolex Grand Slam.

  De beenbeschermers Grand Slam brengen functionaliteit en design naar een geheel nieuw niveau met alle voordelen die Carbon Gel biedt, dankzij de beschermende oppervlakken versterkt met koolstofvezel en een 3 mm dikke gellaag. De beenbeschermers worden vastgemaakt met dubbele elastische banden die zorgen voor een goede pasvorm. Een van de fraaiste beschermers van Veredus!

  Art.nr:
  21020164_B_r
 • Over het Merk
 • De basis van het succes van Veredus is voor een groot deel toe te schrijven aan een zorgvuldige aandacht voor grondstoffen, het gebruik van de meest recente en meest geavanceerde technieken, en een bijna obsessieve aandacht voor elk klein detail. Dit alles heeft Veredus tot marktleider in beenbescherming gemaakt. Alle producten ondergaan een strenge testfase voordat ze worden goedgekeurd, en ruiters kunnen er dus zeker van zijn dat elke bescherming die de Veredus-fabriek verlaat uitvoerig is getest om optimaal te functioneren met minimale impact op het paard.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl