3-delige Easy-Control trens
3-delige Easy-Control trens
3-delige Easy-Control trens in de groep Paardenuitrusting / Bitten bij Equinest (2221_r)

Stübben

3-delige Easy-Control trens

Easy Control-bit van Stübben dat overgaat tussen een driedelig en een recht bit afhankelijk van de teugelvoering, geschikt voor paarden die gemakkelijk vastbijten.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Een veelvoorkomend probleem is dat paarden te sterk worden, bijvoorbeeld op het springparcours, en dat de ruiter moet overschakelen naar een sterker bit, wat op zijn beurt ertoe leidt dat het paard zijn aanleuning verliest. Met dit in gedachten heeft Stübben een bit ontwikkeld dat de mogelijkheid combineert om extra controle te krijgen terwijl het paard zijn aanleuning behoudt!

  Zolang het paard ontspannen gaat voor de hulpen van de ruiter, ligt het bit zacht en aangenaam in de mond en draagt het bij aan de losgelatenheid van het paard. Als het paard daarentegen niet luistert maar in plaats daarvan trekt, vergrendelt het bit zich als een recht bit, waardoor het paard wordt gemotiveerd om terug te keren naar de mildere positie.

  Dit bit past ook uitstekend in het dagelijkse werk omdat het een milder bit is dat ergonomisch is ontworpen en prettig voor het paard.

  Maat 10,5-11,5 = 14mm in dikte

  Maat 12,5-14,5 = 16mm dikte

  Art.nr:
  2221_r
 • Over het Merk
 • Stübben is een van de meest klassieke ruitersportmerken ter wereld en iets waar bijna elke ruiter wel een relatie mee heeft. Opgericht in 1894 door Johannes Stübben en tot op de dag van vandaag familiebezit, met een geschiedenis die doordrenkt is van de ruitersport en haar ontwikkeling. Zadels en accessoires en niet in de laatste plaats bitten met de serie Golden Wings voorop zijn vandaag de dag het meest geassocieerd met het klassieke Duitse kwaliteitsmerk.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl