Shampoo Strip Off Diepreinigend 300ml
Shampoo Strip Off Diepreinigend 300ml in de groep Hond / Hondenshampoo & Hondenbad bij Equinest (20120-300)

K9

Shampoo Strip Off Diepreinigend 300ml

K9s diepreinigende Strip Off Shampoo verwijdert effectief alle resten en verontreinigingen die zich opgehoopt hebben en de vacht verzwaren. Een must voor jou wiens harige vriend zich niet kan weerhouden van spel en stoeien, ongeacht de ondergrond en omgeving!Lees meer

€11.99
 
In winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • K9s diepreinigende Strip Off Shampoo verwijdert effectief alle resten en verontreinigingen die zich ophopen en de vacht verzwaren. Een must-have voor degene wiens vachtvriend niet kan stoppen met spelen en stoeien, ongeacht de ondergrond en omgeving! Geschikt voor alle vachttypes en dieren, zowel voor dagelijks gebruik als voor een wedstrijd.

  Na de grondige reiniging, shamponeren metK9 Aloe Vera Shampooen sluit af metK9 Aloe Vera Conditionervoor een optimaal en langdurig resultaat.

  • Diepreinigend
  • Verwijdert effectief diep ingetrokken vuil en stof
  • Ruim en geconcentreerd


  Wedstrijdkarenz

  • Wedstrijd in Zweden en voor wedstrijden die vallen onder de NEMAC - 0h wachttijd, geen wachttijd
   NEMACs (Nordic Equine Medication and Anti-Doping Committee) wachttijdenlijst omvat het Zweedse Paardensportverbond (SvRF), Svensk Galopp (SG), Svensk Travsport (ST) en het Zweeds IJslandse Paardenverbond (SIF), alsook het Noorse Travselskap (DNT), de Noorse Jockeyclub (NJ), het Deense Centraal Verbond voor Drafrennen (DTC) en Deense Galop (DG).
  • FEI - 0h wachttijd, geen wachttijd


  Gebruik

  Verdun met water, 1 deel shampoo en tot 10 delen water. Masseer de shampoo goed in en spoel vervolgens uit. Gebruik koel water als je merkt dat je paard of hond een droge huid of vacht heeft, als je vindt dat de vacht wat vettiger is, kun je warmer water gebruiken.

  Shampoo 2 keer en eindig metK9 Aloe Vera ShampooevenalsK9 Aloe Vera Conditionervoor het beste resultaat.

  Denk eraan dat
  Een nieuw product dient altijd eerst op een klein gebied te worden aangebracht om te testen of het paard of de hond overgevoelig is voor enkele ingrediënten in het product. Wij raden aan dit minstens 24 uur voor volledig gebruik te doen.

  Productie & grondstoffen
  K9 waardeert goede huid- en vachtverzorging en werkt daarom actief aan de constante ontwikkeling van nieuwe kwaliteitsproducten die het welzijn van de dieren bevorderen. Het merk gebruikt uitsluitend natuurlijke grondstoffen en ingrediënten van de hoogste kwaliteit, en het beste van alles - alle producten van K9 zijn gemaakt in Zweden.

  Inhoud
  Aqua, mg laurylsulfaat, cocoamphodin, iminodisuccinaat, cocoamphopolycarboxyglycinaat, cocoamide, geurstoffen en conserveermiddelen.

  pH-waarde
  5,5

  Volume
  300ml

  Art.nr:
  20120-300
 • Over het Merk
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl