25
Zomercrème Citronella/Lavendel 250 ml
Zomercrème Citronella/Lavendel 250 ml in de groep Vliegbescherming / Geurmiddelen & Zomerproducten bij Equinest (1906000)

Trikem

Zomercrème Citronella/Lavendel 250 ml

Fris ruikende crème die de natuurlijke paardengeur maskeert om zomerse plagen op afstand te houden en daardoor het paard een vredig verblijf buiten te geven.Lees meer

€8.99 / €6.74
 
In winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Het natuurlijke geur van het paard trekt de zomeraanvallers aan en maakt hem tot een gemakkelijke en goed te identificeren prooi. Summer Creme van Trikem is een fris geurende zomercreme die de geur van het paard camoufleert en het buiten verblijf aangenaam en vredig maakt door het op afstand houden van last.

  Wedstrijdkarenz

  • Wedstrijd in Zweden en voor wedstrijden die vallen onder de NEMAC - 0h wachttijd, geen wachttijd
   NEMACs (Nordic Equine Medication and Anti-Doping Committee) wachttijdenlijst omvat het Zweedse Paardensportverbond (SvRF), Svensk Galopp (SG), Svensk Travsport (ST) en het Zweeds IJslandse Paardenverbond (SIF), alsook het Noorse Travselskap (DNT), de Noorse Jockeyclub (NJ), het Deense Centraal Verbond voor Drafrennen (DTC) en Deense Galop (DG).
  • FEI - 0h wachttijd, geen wachttijd


  Gebruik

  Breng een dunne laag crème aan op het getroffen gebied, vermijd contact met de ogen en slijmvliezen.

  Denk eraan dat
  Een nieuw product moet altijd eerst op een klein gebied aangebracht worden, om te testen of het paard overgevoelig is voor enige ingrediënten in het product. We raden aan om dit minstens 24 uur voor volledig gebruik te doen.

  Duurzaamheid
  Bewaar droog en koel. Houdbaarheid 24 maanden, zie houdbaarheidsdatum.

  Inhoud
  Aqua, Propyleenglycol, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Lavandula Hybrida-olie, Geraniol, Linalool, Fenoxyethanol, Methylparabeen, Ethylparabeen, Propylparabeen

  Volume
  250 ml

  Art.nr:
  1906000
 • Over het Merk
 • Zweeds vervaardigde dierverzorgingsproducten voor zowel paard als hond, sinds 1954. Trikem staat voor kwaliteit en werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde producten en grondstoffen die van de hoogste kwaliteit zijn. Een doorslaggevende factor voor het succes van Trikem is de focus op kennis op elk niveau. Vanaf de ontwikkeling van de producten tot aan de advisering aan de klant, waarbij altijd wordt gezorgd dat men up-to-date is met de laatste kennis. Trikem streeft voortdurend naar een verhoogd welzijn ongeacht het prestatieniveau en wil altijd het beste uit ieder individu halen.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl