15
Zomerspray Citronella/Lavendel 1L
Zomerspray Citronella/Lavendel 1L in de groep Vliegbescherming / Geurmiddelen & Zomerproducten bij Equinest (1908100)

Trikem

Zomerspray Citronella/Lavendel 1L

Trikems SummerSpray is een natuurlijk middel dat de natuurlijke geur van het paard camoufleert om de plagen van de zomer op afstand te houden - perfect om te gebruiken na een zweterige rijles of om net voor je het paard in de wei laat te sprayen!Lees meer

€17.99 / €15.29
 
In winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Trikems SummerSpray is een natuurlijk product, gebaseerd op etherische oliën, dat de natuurlijke geur van het paard verhult, die anders aanvallers aantrekt, om de zomerse plaaggeesten op afstand te houden - perfect om te gebruiken na een zweterige rit of om te sprayen vlak voordat je het paard in de wei laat!

  De fles komt zonder mondstuk,Spraypomp/applicatorapart verkocht.

  Wedstrijdkarenz

  • Wedstrijd in Zweden en voor wedstrijden die vallen onder de NEMAC - 0h wachttijd, geen wachttijd
   NEMACs (Nordic Equine Medication and Anti-Doping Committee) wachttijdenlijst omvat het Zweedse Paardensportverbond (SvRF), Svensk Galopp (SG), Svensk Travsport (ST) en het Zweeds IJslandse Paardenverbond (SIF), alsook het Noorse Travselskap (DNT), de Noorse Jockeyclub (NJ), het Deense Centraal Verbond voor Drafrennen (DTC) en Deense Galop (DG).
  • FEI - 0h wachttijd, geen wachttijd


  Gebruik
  Schud de fles voor gebruik. Spray vervolgens het paard over het gehele lichaam voor een adequate bescherming voor het rijden of buitenverblijf. Voor gevoelige gebieden, zoals in het gezicht, spray het product op een doek en breng het daarmee aan.

  Denk eraan dat
  Een nieuw product moet altijd eerst op een klein gebied aangebracht worden, om te testen of het paard overgevoelig is voor enige ingrediënten in het product. We raden aan om dit minstens 24 uur voor volledig gebruik te doen.

  Opslag
  Goed gesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

  Inhoud
  Aqua, Propyleenglycol, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Geraniol, Linalool, Mentha Piperita Olie (Pepermunt), Lavandula Hybrida Olie, Cymbopogon Winterianus Olie (Citronella), Eucalyptus Citriodora Olie, Citrus medica limonum Schilolie (Citroen), Kruidnagelbladolie (Kryddnejlika)

  Volume
  1000 ml

  Art.nr:
  1908100
 • Over het Merk
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl