BCAA 500 g
BCAA 500 g in de groep Voedingssupplement / Voedingssupplement paard / spieren bij Equinest (1896000-500G)

Trikem

BCAA 500 g

Zweeds geproduceerd en zonder wachttijd BCAA-supplement voor paarden van Trikem. Gebruikt om het herstel te versnellen, spieren te behouden en spiergroei te bevorderen. Grootte 500g.Lees meer

€40.99
 
In winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Zweeds geproduceerd BCAA-supplement voor paarden van Trikem. Wordt gebruikt om het herstel te versnellen, spieren te behouden en spiergroei te bevorderen.

  BCAA(gearomatiseerde aminozuren) is een afkorting van Branched Chain Amino Acids en bestaat uit de aminozuren leucine, isoleucine en valine. Deze aminozuren kan het lichaam van het paard niet zelf produceren, dus moeten ze via de voeding worden toegevoegd. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten, eiwit in zijn afgebroken vorm. Aminozuren kunnen daarom heel snel worden opgenomen en direct worden gebruikt in het proces om spiermassa te repareren en op te bouwen.

  Door een supplement van BCAA in combinatie met training te geven, kan de mentale focus van het paard verbeterd worden en de ervaren inspanning verminderd. Het paard lijkt levendiger en herstelt sneller om klaar te zijn voor de volgende trainingssessie. Onderzoeken tonen aan dat BCAA spierpijn kan verminderen, waarbij men denkt dat met name leucine in BCAA het spierherstel versnelt door het activeren van de spiereiwitsynthese en eiwitopbouw.

  De vertakte aminozuren werken als een katalysator voor de spiereiwitsynthese en spieropbouw. Het lichaam heeft receptoren en het vermogen om spieren te bouwen, hetgeen wacht zijn de juiste signalen die kunnen komen van training of door het verhogen van de bloedniveaus van het aminozuur leucine - wat precies is wat er gebeurt na inname van BCAA.

  Voor welke paarden is BCAA geschikt?
  Bij behoefte aan verbeterde herstel en ter voorkoming van spierpijn. Wordt gegeven om spiermassa te behouden tijdens intensieve training en om nieuwe spieropbouw te bevorderen. Kan dagelijks als supplement gegeven worden of als kuur tijdens zwaardere periodes van trainingen en/of wedstrijden.

  Geef het paard BCAA ter bevordering van;
  • Herstel
  • Spiergroei
  • Mentale energie tijdens training en wedstrijd

  Dosering
  6 ml per 100 kg lichaamsgewicht per dag
  Voorbeeld grote paard (500kg) = 30 ml/dag
  Voorbeeld pony Pony (250kg) = 15 ml/dag

  Geen wedstrijdkarenz
  Art.nr:
  1896000-500G
 • Over het Merk
 • Zweeds vervaardigde dierverzorgingsproducten voor zowel paard als hond, sinds 1954. Trikem staat voor kwaliteit en werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde producten en grondstoffen die van de hoogste kwaliteit zijn. Een doorslaggevende factor voor het succes van Trikem is de focus op kennis op elk niveau. Vanaf de ontwikkeling van de producten tot aan de advisering aan de klant, waarbij altijd wordt gezorgd dat men up-to-date is met de laatste kennis. Trikem streeft voortdurend naar een verhoogd welzijn ongeacht het prestatieniveau en wil altijd het beste uit ieder individu halen.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl