15
Monnikspeper
Monnikspeper
Monnikspeper
Monnikspeper
Monnikspeper
Monnikspeper in de groep Voedingssupplement / Voedingssupplement paard / Kalmerend bij Equinest (0803)

Eclipse Biofarmab

Monnikspeper

Monnikspeper helpt de merrie om hormoonspiegels op natuurlijke wijze in evenwicht te brengen. Stabiliseert de stemming tijdens hormoongerelateerde problemen, zoals tijdens de hengstigheid. Even geschikt voor hengsten en ruinen.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Hormonale onbalans kan leiden tot stemmingswisselingen, agressiviteit, prikkelbaarheid en verminderde prestaties. Monnikspeper helpt de merrie om hormoonspiegels op natuurlijke wijze in evenwicht te brengen, waardoor ze kan ontspannen. Stabiliseert de stemming tijdens hormoongerelateerde problemen, zoals tijdens de hengstigheid. Even geschikt voor hengsten en ruinen. Hoogste kwaliteit van ingrediënten. Gemalen voor optimale opname.

  Samenstelling Monnikspeper 
  Kuisboom (Vitex Agnus-Castus).
  Analytische bestanddelen
  As 4.2%
  Ruw eiwit 6.4%
  Ruw vet en olie 5%
  Voedingsvezels 45.5%
  Art.nr:
  0803
 • Over het Merk
 • Al meer dan 35 jaar heeft Eclipse Biofarmab verschillende soorten voedingssupplementen geproduceerd en ontwikkeld, altijd met de focus op paarden. Dit heeft geleid tot hun leidende positie in Scandinavië en leveren ze nu aan meer dan 20 landen wereldwijd. Diepgaande kennis, uitgebreide tests en grote nauwkeurigheid zijn de succesfactoren die Eclipse Biofarmab zelf noemt als sleutels tot een echt goed product, iets dat duidelijk merkbaar is en alles doordringt wat de fabriek verlaat. Het belofte van Eclipse Biofarmab: ""Een hoogwaardig assortiment van paardenverzorgingsproducten en voedingssupplementen aanbieden - iets waar we niet van afwijken!""
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl