10
Duivelsklauwpoeder 600 g
Duivelsklauwpoeder 600 g
Duivelsklauwpoeder 600 g in de groep Voedingssupplement / Voedingssupplement paard / Gewrichten bij Equinest (0545-600G)

Eclipse Biofarmab

Duivelsklauwpoeder 600 g

Duivelsklauw wordt gebruikt met als doel stijfheid te verminderen, pijn te verlichten en ook de mobiliteit bij oudere paarden te stimuleren, en kan ook aan jongere paarden gegeven worden waar vergelijkbare problemen om andere redenen zijn ontstaan.Lees meer

€30.99 / €27.89
 
In winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • 100% pure, gemalen duivelsklauwwortel van de hoogste kwaliteit. Gecertificeerd geteeld.

  Duivelsklauw wordt gebruikt met als doel stijfheid te verminderen, pijn te verlichten en ook de mobiliteit bij oudere paarden te stimuleren, en kan ook aan jongere paarden gegeven worden waar vergelijkbare problemen om andere redenen zijn ontstaan.

  Duivelsklauw groeit voornamelijk in Zuid-Afrika en Namibië. Het Afrikaanse kruid behoort tot de sesamfamilie en de vrucht die gedroogd wordt lijkt op een klauw. De afgelopen jaren is de handel in duivelsklauw toegenomen omdat de kennis over de heilzame eigenschappen meer algemeen bekend is geworden. Traditioneel is het kruid al duizenden jaren door mensen gebruikt en men heeft de gedroogde worteldelen als een afkooksel ingezet om verschillende soorten kwalen zoals gewrichtspijn en pijn te verlichten.

  Wanneer je duivelsklauw koopt van het merk Eclipse Biopharma, dan weet je dat je handelt met gecertificeerde telers en dat het product 100% zuiver is, gemalen uit duivelsklauwwortel van de hoogste kwaliteit.

  Wordt zowel gebruikt bij reeds bestaande problemen met stijfheid als preventief door het verminderen van stijfheid en het stimuleren van de beweeglijkheid bij oudere paarden. Na 2-4 weken gebruik wordt een goed effect bereikt.

  Dosering:1-2 maatschepjes per dag (10-30g), voor meer info, zie verpakking.

  Samenstelling Duivelsklauw
  100 % duivelsklauwwortel (Harpogophytum procumbens).
  Analytische bestanddelen
  Ruw eiwit 4,5%
  Ruw vet en ruwe olie 0,6 %
  Ruwe as 4,5%
  Plantdraad 6,0 %
  Natrium <0,1%

  Opgelet!
  14 dagen wedstrijdcarrière
  Duivelsklauw mag niet gegeven worden aan drachtige merries omdat het de baarmoeder kan stimuleren en het mag ook niet gegeven worden als het paard maagzweren heeft.
  Art.nr:
  0545-600G
 • Over het Merk
 • Al meer dan 35 jaar produceert en ontwikkelt Eclipse Biofarmab verschillende soorten voedingssupplementen, altijd met de focus op het paard. Dit heeft ertoe geleid dat ze nu marktleiders zijn in Scandinavië en leveren nu aan meer dan 20 landen over de hele wereld. Diepgaande kennis, uitgebreide testen en grote zorgvuldigheid zijn succesfactoren die Eclipse Biofarmab zelf noemt als sleutels tot een echt goed product, iets wat duidelijk merkbaar is en doordringt in alles wat de fabriek verlaat. Eclipse Biofarmab's belofte: "Een hoogwaardig assortiment aan paardenverzorgingsproducten en voedingssupplementen aanbieden – iets waar wij geen concessies aan doen!"
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl