Minichaps Vitello Zwart
Minichaps Vitello Zwart
Minichaps Vitello Zwart in de groep Schoenen, Laarzen & Chaps / Minichaps bij Equinest (2021005Sv_r)

Parlanti Passion

Minichaps Vitello Zwart

Deze shortchaps van Parlanti zijn met de hand gemaakt volgens traditioneel Italiaans vakmanschap, van hoogwaardig kalfsleer.Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Deze shortchaps van Parlanti zijn met de hand gemaakt volgens traditioneel Italiaans vakmanschap, van hoogwaardig kalfsleer. Ze zijn voorzien van elastiek langs de hele achterkant, wat flexibiliteit en een optimale pasvorm biedt. Ze hebben een strak en elegant ontwerp, versterkte rits en zijn comfortabel alsook duurzaam en bieden een goede grip in het zadel.

  Maat

  Om de juiste maat in de opgegeven maattabel te vinden, moet je je eerst en vooral uitrusten met een paar rijbroeken en rijlaarzen die je normaal gesproken draagt. Daarna heb je de hulp nodig van iemand die je maten kan opnemen met een meetlint.

  Uw maten moeten staand worden opgenomen, zonder schoenen en met uw benen recht, met een kleine ruimte ertussen.
  1. Begin met het meten van de omtrek op het breedste deel van de kuit. Als je kuiten verschillende afmetingen hebben, gebruik dan de breedste maat.
  2. Meet vervolgens de omtrek van de schacht van de laars, d.w.z. net onder de knieholte, in de knieholte zelf.
  3. Tot slot moet je de hoogte van de minichaps vaststellen door de lengte te meten vanaf de grond bij je hiel, langs de achterkant van je been, tot aan de knieholte.
   Aan de lengte moet je vervolgens 1,5 cm toevoegen, omdat de chaps na een bepaalde tijd gebruik ongeveer 1,5-2 cm in hoogte zullen krimpen.
  Reken niet op extra breedte door de elasticiteit van de laarzen wanneer je de juiste maat probeert te vinden!
  Art.nr:
  2021005Sv_r
 • Over het Merk
 • Parlanti is een toonaangevend merk binnen de categorie rijlaarzen. Ze richten zich op hoogpresterende ruiters die een even hoog presterende laars eisen, zowel qua stijl als techniek. Naast op maat gemaakte laarzen produceert Parlanti ook rijschoenen, chaps en aanverwante uitrusting, in overeenstemming met echt Italiaans vakmanschap. Ze gebruiken hoogwaardige materialen met een focus op het fijnste volnerfleer in de vorm van zowel buffel- als kalfsleer, en hun rijlaarzen worden onder andere gebruikt door verschillende ruiters in de top tien van de ruiterelite - wat spreekt voor hun autoriteit in de branche.
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Change country
Continue to equinest.nl