Paardzalf Survivial Balm 00.02
Paardzalf Survivial Balm 00.02
Paardzalf Survivial Balm 00.02
Paardzalf Survivial Balm 00.02
Paardzalf Survivial Balm 00.02
Paardzalf Survivial Balm 00.02
Paardzalf Survivial Balm 00.02
Paardzalf Survivial Balm 00.02 in de groep Paardenverzorging en Verzorging / Wondzorg & Zalven / Vaseline bij Equinest (171701)

Fair Horse Care

Paardzalf Survivial Balm 00.02

Survivial Balm werkt verzachtend terwijl het een beschermende laag over de huid legt om het risico op schuren en wrijving te verminderen. De zalf heeft bovendien een helende, ontstekingsremmende werking en is simpelweg een must in elke stalapotheek!Lees meer

Campagne-artikel

Aantal:
0
Start van de campagne:
Einde van de campagne:
 
Aantal: 
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Verzachtende Survivial Balm, van Fair Horse Care, is een beschermende paardenzalf die, dankzij zijn effectief helende, anti-inflammatoire effect, onmisbaar is in elke stalapotheek! De zalf is ontwikkeld om de huid te kalmeren terwijl de formule, onder meer bestaande uit sheaboter, Aloe Vera, calendula en koudgeperste, biologische oliën, een beschermende film vormt die het risico op schuren en onnodige wrijving minimaliseert.

  Het product kan met andere woorden gebruikt worden om gevoelige gebieden, zoals bijvoorbeeld de mondhoeken en schenkeldelen, extra bescherming te bieden, maar kan ook toegepast worden op droge, gebarsten oppervlakken om een intensieve en onmiddellijke hydratatie te geven.

  Survivial Balm komt in een strakke, minimalistisch ontworpen verpakking en is goed om dagelijks te gebruiken.

  Wedstrijdkarenz

  • Wedstrijd in Zweden en voor wedstrijden die vallen onder de NEMAC - 0h wachttijd, geen wachttijd
   NEMACs (Nordic Equine Medication and Anti-Doping Committee) wachttijdenlijst omvat het Zweedse Paardensportverbond (SvRF), Svensk Galopp (SG), Svensk Travsport (ST) en het Zweeds IJslandse Paardenverbond (SIF), alsook het Noorse Travselskap (DNT), de Noorse Jockeyclub (NJ), het Deense Centraal Verbond voor Drafrennen (DTC) en Deense Galop (DG).
  • FEI - 0h wachttijd, geen wachttijd


  Denk eraan dat
  Een nieuw product moet altijd eerst op een klein gebied aangebracht worden, om te testen of het paard overgevoelig is voor enige ingrediënten in het product. We raden aan om dit minstens 24 uur voor volledig gebruik te doen.

  Productie & grondstoffen
  Fair Horse Care, wiens fabriek zich in Skåne, Zweden bevindt, onderscheidt zich door een duidelijke focus op het leveren van producten van absolute topkwaliteit terwijl ze actief duurzaamheid en milieukwesties in elk stadium van hun bedrijfsvoering integreren - van de selectie van grondstoffen tot afgewerkte producten en hun verpakkingen.

  Art.nr:
  171701
 • Over het Merk
 • Fair Horse Care is een Zweeds bedrijf dat paardenverzorgingsproducten maakt volgens een hedendaagse denkwijze. Hun doel is om een duurzaam en verantwoord alternatief te bieden voor het huidige aanbod op de markt. Dit willen ze bereiken door een assortiment van hoge kwaliteit aan te bieden met ethisch geproduceerde, milieuvriendelijke producten die voldoen aan jouw behoeften, die van je paard en de planeet.

 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl