Droogshampoo White Magic Sterling Silver Quick Fix 500 ml
Droogshampoo White Magic Sterling Silver Quick Fix 500 ml in de groep Paardenverzorging en Verzorging / Vachtverzorging / Shampoo & Conditioner bij Equinest (308100-500)

K9

Droogshampoo White Magic Sterling Silver Quick Fix 500 ml

K9's effectieve droogshampoo White Magic Sterling Silver Quick Fix verwijdert snel en gemakkelijk vuil en vlekken uit de vacht van het paard - zonder te hoeven uitspoelen. Perfect voor vroege wedstrijdochenden, wanneer je paard bekend staat om zich net even extra te wentelen!Lees meer

€17.99
 
In winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • K9's effectieve droogshampoo White Magic Sterling Silver Quick Fix verwijdert snel en gemakkelijk vuil en vlekken uit de vacht van het paard - zonder te hoeven uitspoelen. Perfect voor vroege wedstrijdochenden, wanneer je paard bekend staat om zich net even extra te wentelen!

  De vlekverwijderaar bevat geen irriterende ingrediënten.

  Wedstrijdkarenz

  • Wedstrijd in Zweden en voor wedstrijden die vallen onder de NEMAC - 0h wachttijd, geen wachttijd
   NEMACs (Nordic Equine Medication and Anti-Doping Committee) wachttijdenlijst omvat het Zweedse Paardensportverbond (SvRF), Svensk Galopp (SG), Svensk Travsport (ST) en het Zweeds IJslandse Paardenverbond (SIF), alsook het Noorse Travselskap (DNT), de Noorse Jockeyclub (NJ), het Deense Centraal Verbond voor Drafrennen (DTC) en Deense Galop (DG).
  • FEI - 0h wachttijd, geen wachttijd


  Gebruik

  Spuit het op de vlek en veeg het daarna af met een doek of spons, geen water nodig.

  Denk eraan dat
  Een nieuw product moet altijd eerst op een klein gebied aangebracht worden, om te testen of het paard overgevoelig is voor enige ingrediënten in het product. We raden aan om dit minstens 24 uur voor volledig gebruik te doen.

  Productie & grondstoffen
  K9 waardeert goede huid- en vachtverzorging en werkt daarom actief aan de constante ontwikkeling van nieuwe kwaliteitsproducten die het welzijn van de dieren bevorderen. Het merk gebruikt uitsluitend natuurlijke grondstoffen en ingrediënten van de hoogste kwaliteit, en het beste van alles - alle producten van K9 zijn gemaakt in Zweden.

  Inhoud
  Aqua, tarwekiemenamidopropyl lactaat, tarwe-eiwit, steraminidopropyl lactaat, D-panthenol, optische verhelderaar, geurstof, conserveermiddel.

  Volume
  500ml

  Art.nr:
  308100-500
 • Over het Merk
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl