Arnica Gel 1L
Arnica Gel 1L
Arnica Gel 1L
Arnica Gel 1L in de groep Paardenverzorging en Verzorging / Liniment & Klei / Arnica bij Equinest (1263)

Eclipse Biofarmab

Arnica Gel 1L

Zuivere arnicazalf in gelvorm die zich bijzonder goed leent voor massage van grote spiergroepen. De gel is makkelijk en soepel in te masseren.Lees meer

€15.99
 
In winkelwagen
 • 60 dagen retourbeleid
 • Gratis verzending bij bestellingen boven €99*
 • Gratis retourneren en ruilen
 • Productinformatie
 • Puurt arnikaliniment in gellbasisvorm dat zich bijzonder goed leent voor massage van grote spiergroepen. De gel is makkelijk en soepel in te masseren. Arnika wordt vaak gebruikt vanwege zijn vaatverwijdende effect wat leidt tot een verhoogde bloedstroom, vermindert zwellingen en verzacht stijve spieren en gewrichten. Arnika wordt gebruikt om overbelaste spieren, gewrichten en ligamenten te verlichten, preventief en indien nodig. Arnika gel is een gel die diep werkt en geschikt is voor de massage van de spieren van trainende en concurrerende paarden.

  Masseer de gel in op het betreffende gebied. Om pezen, gewrichten en ligamenten te behandelen kan een natwarm kompres worden gebruikt.

  Afkomstig van arnikabloemen.

  Geen wedstrijdkarenz

  Samenstelling Arnika Gel
  Arnica-extract, Isopropanol, Gelbasis.

  Art.nr:
  1263
 • Over het Merk
 • Al meer dan 35 jaar produceert en ontwikkelt Eclipse Biofarmab verschillende soorten voedingssupplementen, altijd met de focus op het paard. Dit heeft ertoe geleid dat ze nu marktleiders zijn in Scandinavië en leveren nu aan meer dan 20 landen over de hele wereld. Diepgaande kennis, uitgebreide testen en grote zorgvuldigheid zijn succesfactoren die Eclipse Biofarmab zelf noemt als sleutels tot een echt goed product, iets wat duidelijk merkbaar is en doordringt in alles wat de fabriek verlaat. Eclipse Biofarmab's belofte: "Een hoogwaardig assortiment aan paardenverzorgingsproducten en voedingssupplementen aanbieden – iets waar wij geen concessies aan doen!"
 • Productbeoordelingen
Inloggen
Choose country
Continue to equinest.nl